מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי קמטיםיפית11/12/2010
שלום לקובי וזילי
אני בת 37 אחרי שתי לידות בחמש שנים אחרונות , מרגישה שעור הפנים התקמטט , קרמים לא ממש עוזרים , אמא שלי סיפרה לי על מילוי קמטים בחומרים טבעיים , טיפול שהשפעתו נמשכת כשנה . שמעתי על רסטילן אשמח לקבל חוות דעת ,אילו אפשרויות קיימות ומה באמת כדאי ? מה יכול לתמוך בטיפול כזה שיכול להאריך את השפעתו או לעכב את הופעת החריצים החדשים , כשמחייכים מכל הלב....?
תודה מראש
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים - תגובה
ד''ר קובי שמיר11/12/2010יפית שלום.
חומרים טבעיים
מזה שנים רבות נעשה שימוש בחומרים טבעיים לטיפול בקמטים סטטיים. החומרים הטבעיים הנחשבים לבטוחים ולאפקטיביים ביותר הם:
חומצה היאלורונית - זוהי חומצה הנמצאת בגוף האדם ואחראית לגמישות העור וחיוניותו, אך עם השנים נעלמת. מילוי קמטים באמצעות חומצה היאלורונית, הידועה גם בשמות המסחריים: פרלן, רסטילן או ג'ובידרם, טוען את מצבורי החומצה הטבעיים בעור ומשיב את הלחות והגמישות שאבדו. החומצה ההיאלורונית נמצאת בשימוש כבר שנים רבות בכל רחבי העולם ומאושרת על ידי משרד הבריאות האמריקני (FDA), האירופאי וכן הישראלי.
רדיאס - חומר מילוי טבעי נוסף המורכב מסידן ומשמש חלק עיקרי מעצמות גופנו. רדיאס הוא אחד מחומרי מילוי הקמטים הפופולריים ביותר בעולם בשל העובדה שהוא מעודד באופן טבעי את ייצור הקולגן.
חומרים ביולוגים
אלו הם חומרים הנמצאים באופן טבעי בגוף האדם כגון קולגן. עם השנים כמות הקולגן שהגוף מייצר באופן עצמאי פוחתת וכתוצאה מכך העור מתדלדל. מילוי קמטים באמצעות קולגן מפצה על החסר שנוצר ומשיב לעור את נפחו ואת מראהו הצעיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפית12/12/2010תודה רבה מאד מעודד . נשמע לי שרדיאס אפקטיבי ליותר זמן היות ומעודד את ייצור הקולגן . לאן לפנות , מקום בטוח אם תוכל להמליץ . אמרו לי שגם בקופת חולים כללית עושים זאת האם בשיטה הזאת ?
אשמח אם תוכל לכוון.
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/12/2010יפית שלום
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואראה לאן להפנות אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)