מילוי קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים
    יפית
    11/12/2010

שלום לקובי וזילי
    אני בת 37 אחרי שתי לידות בחמש שנים אחרונות , מרגישה שעור הפנים התקמטט , קרמים לא ממש עוזרים , אמא שלי סיפרה לי על מילוי קמטים בחומרים טבעיים , טיפול שהשפעתו נמשכת כשנה . שמעתי על רסטילן אשמח לקבל חוות דעת ,אילו אפשרויות קיימות ומה באמת כדאי ? מה יכול לתמוך בטיפול כזה שיכול להאריך את השפעתו או לעכב את הופעת החריצים החדשים , כשמחייכים מכל הלב....?
    תודה מראש
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים

הוספת תגובה

• מילוי קמטים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    11/12/2010

יפית שלום.
    חומרים טבעיים
    מזה שנים רבות נעשה שימוש בחומרים טבעיים לטיפול בקמטים סטטיים. החומרים הטבעיים הנחשבים לבטוחים ולאפקטיביים ביותר הם:
    חומצה היאלורונית - זוהי חומצה הנמצאת בגוף האדם ואחראית לגמישות העור וחיוניותו, אך עם השנים נעלמת. מילוי קמטים באמצעות חומצה היאלורונית, הידועה גם בשמות המסחריים: פרלן, רסטילן או ג'ובידרם, טוען את מצבורי החומצה הטבעיים בעור ומשיב את הלחות והגמישות שאבדו. החומצה ההיאלורונית נמצאת בשימוש כבר שנים רבות בכל רחבי העולם ומאושרת על ידי משרד הבריאות האמריקני (FDA), האירופאי וכן הישראלי.
    רדיאס - חומר מילוי טבעי נוסף המורכב מסידן ומשמש חלק עיקרי מעצמות גופנו. רדיאס הוא אחד מחומרי מילוי הקמטים הפופולריים ביותר בעולם בשל העובדה שהוא מעודד באופן טבעי את ייצור הקולגן.

חומרים ביולוגים
    אלו הם חומרים הנמצאים באופן טבעי בגוף האדם כגון קולגן. עם השנים כמות הקולגן שהגוף מייצר באופן עצמאי פוחתת וכתוצאה מכך העור מתדלדל. מילוי קמטים באמצעות קולגן מפצה על החסר שנוצר ומשיב לעור את נפחו ואת מראהו הצעיר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפית
    12/12/2010

תודה רבה מאד מעודד . נשמע לי שרדיאס אפקטיבי ליותר זמן היות ומעודד את ייצור הקולגן . לאן לפנות , מקום בטוח אם תוכל להמליץ . אמרו לי שגם בקופת חולים כללית עושים זאת האם בשיטה הזאת ?
    אשמח אם תוכל לכוון.
    יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    12/12/2010

יפית שלום
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואראה לאן להפנות אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו