חצקון פנימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצקון פנימי
    משה
    16/12/2010

שלום שהיתי בערך בכיתה ו' יצא לי פצע בגרות בידיוק באמצע האף התעסקתי איתו יותר מידיי כנראה והוא נשאר כמו חצקון פנימי כזה (אני חושב שזה צלקת) מה אני יכול לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצקון פנימי

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף אני עכשיו כיתה י''ב

משה
    16/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקון פנימי - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    20/12/2010

גש לאיבחון מיקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקון פנימי - תגובה

זילי אורבך
    23/12/2010

שלום משה,
    חצ'קון הוא זיהום מוגלתי בבלוטת החלב, הוא נקרא גם אבסס או פורונקל. אפשר לנקז מוגלה מבלוטת החלב על ידי משחה מיוחדת בשם איכטמול. להשאיר כשעה שעתיים ולנגב עם מי חמצן או לשטוף עם סבון ולחטא את האזור .

אני ממליצה לגשת לרופא עור לאבחון רפואי , על מנת לוודא שאכן מדובר בחצ'קון ולא בצלקת.הוא גם ימליץ לך על הטיפול הרפואי בנדון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו