פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    רונית
    22/12/2010

שלום,
    יש לי בעית פיגמנטציה במצח שנגרמה עקב פצעי אקנה שהתעסקתי בהם ויש לי את זה כבר כמה שנים.
    שמעתי על משחה מיוחדת ובאה במן בקבוקון כזה שיצאה עכשיו לשוק בשם-
    even better clinical dark spot corrector
    יש לי כמה שאלות עליה שמקווה שתתנו לי תשובות:
    כמה היא עולה?
    האם היא מטשטשת את הכתמים או מעלימה אותם לגמרי?
    מתי צריך למרוח אותה? ואם אני שמה אותה בלילה אני יכולה לישון איתה? (בגדול אני צריכה שתכתבו לי על אופן השימוש ,איך ומתי שמים..)
    כמה כמות צריך למרוח?
    ותוך כמה זמן זה אמור להיעלם? אני שמעתי על 12 שבועות, כ"כ הרבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

זילי אורבך
    23/12/2010

שלום רונית,
    אין אפשרות לתת מידע על מוצר מסחרי. שאלי נציג של חברת התמרוקים.
    לגבי פיגמנטציה עקב פצעי אקנה, מנסיוני אני רואה שיש בלבול באבחון.
    כתמים של פצעי בגרות הם לא בהכרח כתמי עור. לעיתים זה הצבע של הפצע שמבצבץ מתוך בלוטת החלב המודלקת ולא צבע של מלנין שנוצר עקב חשיפת יתר לשמש ,עקב פעילות הורמונלית ועוד.
    רצוי לטפל בפצעים עם התכשיר המתאים וכמובן להתייעץ עם רופא עור בענין הכתמים.
    לא לאבחן פיגמנטציה לבד ולקנות מוצר קוסמטי ללא אבחנה רפואית מאי שמקצוע.
    ועוד, אף אחד אינו יכול להבטיח לך שכתמים יעלמו. רב התכשירים מסייעים להבהרת כתמי העור אך אינם מעלימים אותם. יש להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח קרם מסנן קרינה כל בוקר. במקרה שלך, קרם מסנן קרינה על בסיס מים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

רונית
    23/12/2010

היתי כבר אצל רופא עור הוא אמר לי שזה פיגמנטציה
    (לא היתי כ"כ טיפשה לכתוב תגובה כזאת אם אלה היו חצקונים אני יודעת איך הם נראים..) אבל אלה ממש כתמים חומים כאלה שנוצרו עקב התעסקות בחצקונים ונשאר לי מהם צלקת וכרגע הם כתמים.
    על המוצר שכתבתי יכול להיות שהוא רק מבהיר את הכתמים והכתמים שלי הם חומים בהירים כאלה לא קריטי.. יכול להיות שאם זה יבהיר לי אותם אני יגיד לצבע עור שלי לא? (כי הם יתבהרו לצבע עור שלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל.. - תגובה

זילי אורבך
    23/12/2010

שלום רונית האם הרופא שאצלו בקרת הציע קרם הבהרה לטיפול בכתמים שעל פנייך?
    בכל מקרה, את יכולה להשתמש בקרם שרכשת ולראות אם זה מבהיר את הכתמים.
    אם לא מתפתחת תגובה אלרגית לקרם הוא לא יכול להזיק לך. מרחי בערב לפי ההוראות שעל האריזה, בבוקר שטפי ומרחי קרם הגנה מהשמש , רצוי עם מקדם של לפחות 15-30.
    התייעצי שוב עם הרופא לגבי קרם הבהרה שאפשר לרקוח לך עם מרשם רופא בלבד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על החפירה..

רונית
    23/12/2010

כן הוא הציע קרם משהו בשם "טין קרם" ועוד איזה משו לפניו לאדמומיות העור.. כמובן ששתיהן לא עזרו וניסיתי אותם זמן רב לראות שינוי..
    בגלל זה שאלתי על המשחה החדשה שאפשר לקנות בסופר פארם או כל חנות דומה ורציתי להתייעץ לפני שאני קונה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    24/12/2010

רונית שלום.
    טיפול יעיל וטבעי לפיגמנטציה.
    פיגמנטציה והבהרת כתמים בעור
    כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
    הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.

1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
    2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
    3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים.
    4. שינוי הרגלי האכילה - התאמת תפריט.
    5. התאמת תוספי מזון.
    בבהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו