מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור מעצבןאני12/01/2011
שלום
אני בת 21 ,העור שלי צורב, מגרד , אדמומי ומתקלף וזה ממש מציק לי כל היום , מצד שני
יש לי מלא נקבוביות ופצעים קטנטנים.
כל קרם לחות שאני קונה הוא נטול שומן ואינו סותם נקבוביות אבל תחושת היובש חוזרת אחרי שעה.
קיים איזה קרם לחות שאני יכולה להכין בבית המכילים את הויטמינים :E,C ?
אם כן איפה קונים את החומרים?
כל הסיפור יקר?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מעצבן - תגובה
זילי אורבך14/01/2011שלום,
אם את אוהבת ורוצה להכין קרם בבית, כל מה שאת צריכה זה לרכוש את חומרי הגלם לקרם ולהכין . זה לא יקר.
חומרי גלם טבעיים לקרם הבסיס הם:
שעוות דבורים-10%
חמאת שיאה - 40%
שמן שקדים - 20%
מי ורדים - 25%
ויטמין אי - 5%
לחמם את שעוות הדבורים וחמאת השיאה על אמבט מים עד להמסה, להוסיף שמן שקדים וויטמין E, ובסוף להוסיף תוך ערבוב את מי הורדים לקבלת קרם חלק. לאחר שהקרם התקרר להוסיף טיפות שמן אתרי לפי בחירה. לאחסן במקרר.
שמנים אתריים לפי בחירה אישית: שמן גרניום, שמן לבנדר, שמן לימון וכו'
את חומרי הגלם ניתן לרכוש בתי מרקחת ובחנויות טבע.
את יכולה לקנות ג'ל בסיס ולתוכו להוסיף טיפות של ויטמינים מכמוסות.
אפשרות נוספת היא להעשיר קרם שיש לך בבית בויטמינים מכמוסות של ויטמין E
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)