מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית נשירת שיער ויובש בקרקפת :[>11/12/2007
שלום ד"ר קובי שמיר :] אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי
אני בת 18 ותמיד היה לי שיער מאוד מאוד בריא, שום בעיות בריאותיות
יש לי נשירת שיער נוראית כבר במשך חצי שנה בערך.. הוא גם לא ניראה כ"כ בריא כמו שתמיד היה. והוא היה תמיד מאוד מאוד בריא, מלא חיים.. עכשיו הוא לא מפסיק לנשור לי, הוא נראה יבש, פשוט לא בריא.. עשיתי בדיקות דם כי חשבתי שאולי חסר לי ברזל או משהו, והבדיקות הראו שהכל תקין אצלי.. מה עליי לעשות כדי למנוע את נשירת השיער?
בנוסף ראיתי שבימים האחרונים הקרקפת שלי מאוד יבשה, כאילו יש עליה מן קליפה כזאתי שמתקפלת- אתה יודע מה זה?
אודה לך מאוד אם תאכל לעזור לי, אני דיי נואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שיער וקרקפת
ד"ר קובי שמיר12/12/2007שלום לך
יתכן ואת זקוקה לתוספים כמו אבץ ויטמינים מסוימים וחומצות אמינו.
כמו כן בנוגע לקרקפת צריך איבחון מעמיק יותר אוליי לחשש לסבוריאה או גרד וקשקשת.
לא כדאי לימרוח ללא איבחון.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
>14/12/2007=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)