מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור מראה העור בגיל מבוגרמתי30/01/2011
מכובדי!
אני עומדת בפני דילמה מאד רצינית. למרות שאינני קשישה ממש, בת 53, עור הפנים שלי נראה זוועה. הדבר מפריע לי מאד מאחר וכל חיי הייתי אישה יפה וקשה לי מאד להתרגל לקמטים הרבים, לכתמי הפיגמנטציה ולנפילה של שרירי הפנים,כולל עפעפיים וצוואר. זה מוזר אבל עור הפנים שלי נראה הרבה יותר זקן ממני. ב'לוק' הכללי אני נראית צעירה אבל כשמתקרבים הפנים נראים ממש זקנים. אני מטפחת את עצמי כולל ביקורים אצל קוסמטיקאית טובה ושימוש בתכשירים טובים. נראה לי כי הגעתי ללא ברירה לקטע של התערבות כירורגית קוסמטית. כאן הדילמה: אני כל כך נרתעת מזה, גם בגלל הכאב (זריקות, ניתוח וכו') גם העלות הגבוהה אבל הכי הכי בגלל שאני מפחדת שאהפוך ממוקדת רק בזה. ואחרי שאשיג מראה טוב יותר אחיה בחרדה עם כל קמט שיופיע מחדש ועם כל נפילה. בקיצור אהיה פתטית. אני באמת עסוקה בדברים הרבה יותר חשובים וערכיים בחיים ולא הייתי רוצה להתמקד רק במראה צעיר. אני מנסה להתעלם אבל בכל פעם מחדש כשאני רואה את עצמי בתמונות או במראה קרובה או מקבלת הערות אני נעשית מדוכאה.
מקפידה על תזונה נכונה ואורח חיים בריא. פעילות גופנית וכו' (בטוחה שהמראה הנוכחי הוא תוצאה של שנים קשות מאד שעברתי). אני מאד מחוברת לכל דבר שבטבע ותוהה האם גם כאן יש לטבע פתרונות כדי שלא אצטרך לבחור בהתערבות הכירורגית? נניח פילינג ביתי עמוק? דרך כלשהי לטשטש קמטים? בנוסף כמובן, לקוסמטיקה הפנימית: תזונה נכונה, שינה בריאה, פעילות גופנית נכונה וכו'?
על תשובותיכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מראה העור בגיל מבוגר - תגובה
ד''ר קובי שמיר30/01/2011גילה שלום.
אנטי איי'גינג
פנים צעירות נמדדות על פי גוון העור, מוצקות ומרקם. עור חלק מוצק ויפה הוא חלומה של כל אישה בכל גיל. אולם ישנם גורמים המסבים לעור פנינו נזקים שונים וקמטים: שמש, שינויי מזג אויר, אימוץ שרירים מסוימים והחשיפה לרדיקלים חופשיים. נוסיף לכך תרופות ואת העור הדק במיוחד באזור הפנים הטיפול – פילינגים בהתאמה אישית להמסה ו/ או קילוף העור- מסיר ומחייה עור עייף ורפוי, ממצק את העור, מעורר את העור לחידוש ורענון, מבהיר את גוון העור וכתמי פיגמנטציה, מאפשר החדרה יעילה של חומרים פעילים לעור שילוב הטיפולים עם מרכיבים המאפשרים חידוש אמיתי, מיצוק והזנה לעומק כמו:
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
3. ויטמינים ומינרלים
4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור מראה העור בגיל מבוגר - תגובה - תגובה
זילי אורבך01/02/2011שלום גילה,
בהמשך לתשובתו המפורטת והמצויינת של ד"ר קובי שמיר, הייתי ממליצה לך לפנות לרופא עור המתמחה באסטטיקה של העור, שירשום לך מרשם מיוחד המכיל את החומרים לקילוף תאי עור פגועים , להזנה ולהבהרה.
ניתן לשלב עם הקרם הרפואי את השימוש בתכשירים קוסמטיים.
הטיפול הביתי היומיומי מאוד יעיל אם מקבלים את התכשירים הנכונים ואת ההדרכה הנכונה .
התמדה בטיפול וסבלנות הם ערובה להצלחתך. את לא כל כך "קשישה".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)