סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים
    רחל
    06/02/2011

שלום
    אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
    בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
    אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
    אני נואשת להעלימם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    06/02/2011

רחל שלום.
    עיניים נפוחות הן גם תוצאה של נוזלים לכודים ברקמות שמתחת לעיניים. זרימת דם חלשה ובנייה של נוזל לימפתי יכולים לגרום לנפיחות באזור העיניים. לכך יש להוסיף גורמים אפשריים אחרים, כמו תורשה, אלרגיות סביבתיות ואלרגיות למזון, חוסר שינה, הריון, מחזור חודשי וליקויים תזונתיים מסוימים, כולם מסתכמים בעיגולים שחורים, נפיחות ושקיות מתחת לעיניים.

להבהרה זמנית של האיזור, לערבב 2 טיפות מיץ לימון עם 2 טיפות דבש, למרוח למשך 30 דקות ולאחריהן לשטוף במים קרים.
    המלצות אלו הם כמובן ביתיות ואינם במקום ייעוץ וטיפול מיקצועי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

שם
    06/02/2011

אכן היתה לי אלרגיה קשה, אך גיליתי מה המקור לאלרגיה, ופתרתי את הבעיה. האלרגיה עברה לי, אך הסימנים עדיין נשארו. בנוסף, אני נמצאת בתקופה קשה ומצב נפשי אינו יציב. האם לחץ נפשי גם גורם לאדימות הזאת?

אנסה את הטיפול עם הלימון והדבש.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו