מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערה כלואהילטה09/03/2011
יש לי שערה כלואה ברגל,
זה נראה ממש נורא, כמו בליטה סגלגלה כזו.
קוסמטיקאית שהייתי אצלה פעם ניסתה להוציא לי את זה במחטים,
והרימה ידיים (הכוונה שהיא חפרה לי בעור עם מחט, עד
שזה כבר היה נראה לה מוגזם..)
הלכתי לרופאת עור- והיא אמרה שאין מה לעשות חוץ מניתוח שעלול להשאיר צלקת.
בקריאה באינטרנט ראיתי שיש איזשהי משחה שמורחים על כזה דבר והיא מקלפת את העור.
האם ידוע לכם על משהו כזה?
או על פתרון אחר שיכול לעזור לבעיה??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה כלואה - תגובה
ד''ר קובי שמיר18/03/2011ילטה שלום.
פני לפורום שעוסק ב פודיאטריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערה כלואה - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום ילטה,
שערה כלואה היא תופעה שבה השערה הכלואה גורמת לאבסס. מן גבשושית מלאה בזיהום מוגלתי.
אני ממליצה לרכוש משחה בשם איכטמול. לשים מעט משחה על פד גזה,למרוח אותה על הבליטה, לכסות עם פלסטר למשך מספר שעות, אפילו למשך הלילה. לאחר מכן לנגב עם צמר גפן טבול במי חמצן 3% . אם המוגליה לא נפתחה, לחזור על הטיפול, לחטא עם פולידין, לפני המריחה החוזרת.
אם זה לא עוזר, חזרי לרופאת העור לקבלת עזרה כירוררגית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)