מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתייםדורית02/04/2011
היי אני בר בת 21 ואני ממש סובלת מפצעים בפנים יותר בכיון הלחיים בלחי של הפנים יוצא לי פצעים דלקתיים ולפעמים הייתי גם מפוצצת אותם כי הייתי מתביישת כת ככה לצבא עכשיו התחילו להופיע לי גם פצעונים בגב ובישבן שבחיים לא היה לי שם אני לא יודעת מה לעשות אני קראתי באינטרנט על תרופות סבתא שלקחת לימון ולסחוט אותו על הפנים ל20 דקות ולשטוף ואותו דבר אם חלבון של ביצה ובסוףבתור פילינג לקחת סוכר ולעשות איתו תפנים עשיתי את זה וזה לא ממש עזר אז אני ממש יודה למי שיענה לי על התשאלה שלי ויעזור לי ........... ועוד מקרה נוסף שאני ממש חייבת לנות אליכם לקבלת עזרה אניהפחתתי ממשקלי בערך 20 קילו ב3 חודשים האחרונים מהקאות אני תמיד מקיאה כי אני ממש מרגישה שמנה אם עצמי אני מרגישה חולשה ואין לי כח לתפקד ביום יום אני ממש ישמח אם תוכלו לעזור לי באיך לא להקיא יותר ואיך להתגבר על זה תודב בר .....))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתיים - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/04/2011בר שלום.
מציע לך לפנות לרופא המישפחה בקופת החולים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתיים - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום דורית,
את חייבת לגשת לקבל עזרה בנושא של הפרעות אכילה.
ההקאות היזומות שלך גורמות נזק עצום הן לוושט, הן למערכת העיכול והן לבריאות.
את מאבדת מינרלים וויטמינים חיוניים ובכך מחלישה את מערכת החיסון שלך.
לכן הגוף חשוף לזיהומים ופצעים.
גשי לקבלת ייעוץ תזונתי ולמדי לאכול בצורה מאוזנת.
אוכל לא חייב להיות משמין. הגוף זקוק לאנרגיה, לויטמינים, מינרלים ונוזלים.
צרכי ירקות ,פירות, דגנים, קטניות, בשר רזה, עוף, דגים, אגוזים וזרעים, ושתי הרבה מים.
בכך תנקי את הרעילות מהדם ותשפרי את מראה עורך.
לגבי המוגליות שיש לך על הפנים:
את סובלת מפעילות יתר של בלוטות החלב, השומן העודף סותם את הנקבוביות וגורם לזיהום מוגלתי. אני ממליצה על משחה שחורה בשם איכטמול, אותה מורחים על ראש המוגליה ומשאירים ל1-2 שעות. מנגבים עם מגבת נייר ושוטפים. לאחר מכן מורחים תכשיר שמחטא ומייבש את הפצעון. את יכולה לקבל תכשירים טובים מרופא עור.
גשי לטיפול רפואי לגבי שתי הבעיות שלך: הפרעות אכילה ופצעונים.
את חייבת לעזור לעצמך במהירות האפשרית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אני ממש מודה
ג,ניפר03/04/2011תודה רבה לך זאת בר שעזרת לי אני לא מקיאה כבר יומיים וישלי בחילות ודחף להקיא אני בוכה כבר מהבוקר פוחד ולא רגועה אני מפחדת שיקרה לי משהו יש לי חרדות אני קראתי כל כך הרבה דברים על הקאות ולא ידעתי עד כמה זה חמור יש לי כאבי ראש נוראיים כי כניראה כל השבת הקאתי ואבדתי המון נוזלים אם תרצי אני ישמח לישלוח לך תתמונה שלי ותיראי תצבע פנים שלי ותגידי לי אם זה נורא כי אני ניראת ממש חיורת תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)