מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות אחרי קרם לא מתאיםתרצה03/04/2011
שלום
לפני חודש קנתי קרם מחברה ידוע -אחרי שבוע שניסתי התחלו לי עקצוצים בפנים ונוקודות
אדומות קטנות-הוחזר לחנות -יש לציין שאני סובלת מנזלת כרונית -קיבלתי לשבוע קלרינז
קנתי קרם בקופת חולים אקווה קרם שאני מורחת-אני אלרגית -לקחתי ויטמין סי+אומגה 3+
אני לוקחת סירפד+יש לציין שיש לי סבוריאה בקרקפת
קיבלתי דוגמית של חברה וישי לנסות שוב היה לי אדמומיות בפנים+נקודות אדומות.
השאלה מה התופעה
עור הפנים שלי עייף+מה עלי לעשות כדי להתפטר מהבעייה.
תודה מראש
תרצה
לד"ר שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות אחרי קרם לא מתאים - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/04/2011שלום.
פני לייעוץ מיקצועי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה העזרה של הרופאים???
קרייתית01/04/2012אני קוראת את ההודעות והבעיות של האנשים,והרופאים-אתם,מפנים אותם כל הזמן ל"ייעוץ מקצועי".חשבתי שאתם הייעוץ!!איפה העזרה שלכם פה בדיוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה העזרה של הרופאים??? - תגובה
זילי אורבך02/04/2012שלום,
מטרת הפורום היא לתת טיפים וייעוץ בקוסמטיקה טבעית ולא לתת טיפול רפואי שאמור להינתן על ידי רופא מוסמך בלבד.
שימי לב, שבתשובות שלנו, אכן יש ייעוץ טבעי וגם המלצה לפנות לרופא לקבלת אבחון רפואי .
נסי לפנות לפורום המתאים לקבלת תשובות רפואיות.
ברצוני להביא לתשומת ליבך שעל כל מוצר המוגדר תוסף תזונה, נקבעה הערה על ידי משרד הבריאות כדלקמן:
״ נשים הרות, מניקות, ילדים ואנשים הנוטלים תרופות מרשם - יש להיוועץ ברופא.״
ואני מוסיפה שכל מי שסובל מסמפטומים בעייתיים בגופו, הצעד הראשון הוא לקבל אבחון רפואי ומקצועי מהרופא.
לאחר אבחנה מבדלת , רשאי המטופל להשלים את הטיפול הרפואי ולקבל עזרה מגורמים נוספים כמו הרפואה המשלימה על כל ענפיה.
אנו שמחים לענות לכל הפונים לפורום, למרות שלעיתים השאלות חורגות מהנושא: ״קוסמטיקה טבעית״.
נמשיך לענות לשאלות ולעזור ככל שנוכל מכל הלב.
חג פסח שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות אחרי קרם לא מתאים - תגובה
זילי אורבך03/04/2011שלום,
לפי האמור לעיל את אכן סובלת מתגובות אלרגיות (נזלת כרונית, אדמומיות בעור וכדומה).אלרגיות נובעות מגורמים סביבתיים כמו אבקות פרחים, קדית אבק הבית, בשמים, מוצרי קוסמטיקה, חומרי ניקוי, הדברה, שערות בעלי חיים וכו'
וכן מגורמים תזונתיים כגון: מוצרי חלב, צבעי מאכל, סוכר מזוקק, מזון מטוגן, חיטה, תירס, פרי הדר, בוטנים, ביצים, ירקות סולנים כמו פלפלים וחצילים, צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד.
אני ממליצה לך לבצע שינויים באורח החיים.
דבר ראשון גשי לרופא אלרגולוג ובצעי בדיקות בנדון, על מנת לדעת למה את אלרגית,
כדי שתוכלי להימנע מגורמי האלרגיה.
בצעי שינויים באורח החיים, זה כולל תזונה נבונה, ניקוי רעלים מהכבד,פעילות גופנית וכו'.
מאחר ויש לך סבוריאה, עלייך להשתמש בתכשירי קוסמטיקה ללא שומן, על בסיס מים, כי את סובלת מפעילות יתר של בלוטות החלב שמייצרות אצלך עודף שומן.
נסי טיפול אלטרנטיבי הכולל תכשירים הומיאופתים, צמחי מרפא לאלרגיה ותוספי מזון.
סרפד הוא צמח טוב אך לא מספיק. הוסיפי סמבוק שחור, אאופרזיה, איכליאה אלף העלים, אסטרגלוס, אכינציאה ויטמין C, פרוביוטיקה . כדי לתת תמיכה למערכת החיסון.
לגבי סבוריאה אני ממליצה על ביוטין כתוסף מזון וכן על שמפו מיוחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)