מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצמות מאוד חלשותדורית03/04/2011
היי אני יפה בת 49 סובלת מעצמות ממש חלשות בגוף אני הייתי בבדיקה אצל רופא מומחה הוא אמר לי שיש לי עצמות כמו לאישה בת 100 ממש חלשות הייתי בטיפולים של חשמל כזה שהיו עושים לי אני לא ממש יודעת מה זה אחרי זה הפנו אותי לרופאה שמומחת בנושא הזה והיא המליצה לי ליקנות זריקת אפידורל קניתי אותה והלכתי אלייה לטיפול היא הזריקה לי את זה אחרי זה אני הרגשתי ממש חלשה כאבי ראש נוראיים וחצי פנים מורדמות לאחר כמה ימים זה הפסיק ולא חזר על עצו עדיין כואב לי מאוד הגב התחתון ואני מרגישה שקשה לי לעמוד כי העצמות שלי בגוף חלשות הייתי שמחה אם תמליץ לי על איזה משהו שיוכל לעזור לי ולחזק תעצמות בגוף שלי והאם אומגה 3 של חברת מרוולס ששמעתי שהם טובים יעזרו לי ואם כן אז כמה אומגה 3 לקחת ביום בתודה רבה יפהה אני ממש יודה למי שיענה לי על זה זה דחוף ואני ממש סובלת מי חולשה של הגוף בתודה ממש רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות מאוד חלשות - תגובה
זילי אורבך03/04/2011שלום,
אני ממליצה לך לגשת לרופא אורטופד ולקבל טיפול תרופתי לטיפול בצפיפות העצם.
במקביל קחי ויטמין D לפחות 1000 יח' ביום, וכמובן מינרלים כמו סידן, מגנזיום ואבץ .
אומגה 3 תמיד טוב לקחת, קחי 2-3 כמוסות ביום, אני ממליצה על אומגה 3 מדגים.
את יכולה להשתמש גם בזרעי פשתן או בשמן פשתן כמקור לאומגה 3. לאכול דגי ים קרים כמו סלמון, לאכול אגוזים וזרעים.
שפרי את התזונה הדרושה לחיזוק העצמות, זה כולל ירקות ירוקים, מזונות עשירים בסידן כמו טחינה, סויה, מוצרי חלב, קטניות ודגנים. דגן הקינואה עשיר בסידן ואפשר לבשלו כמו אורז בתוספת קטניות.
גשי לקבלת ייעוץ תזונתי אצל דיאטנית שתתאים לך תזונה אישית.
ישנם צמחים התורמים לחיזוק העצם כמו שבטבט וקומפרי.
ישנם תכשירים הומיאופתים התומכים בעצמות. הם מבוססים על סידן הומיאופתי.
נסי התעמלות בונה עצם לאחר ייעוץ עם הרופא.
אם את סובלת מכאבים בקשי מהרופא משכך כאבים למצב חריף.
בצעי בדיקות דם לבדיקת חוסרים ובררי מהיכן נובעת החולשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודה לך
ג,ניפר03/04/2011אני ממש מודה לך על כל העזרה והתמיכה אבל לא הבנתי שרשמת לישתות ויטמין D 1000 פעם ביום ואם תוכלי להמליץ לי בבקשה על איזה סוג של ויטמין של איזה חברה כאילו וגם בקשר לאומגה שאמרת לי אני ישמח אם תגידי לי איזה חברה מומלץ לקנות של דגים תודה רבה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודה לך - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום
בחרי איזה חברה שתרצי. רכשי שמן ויטמין D שבכל טיפה כמות הויטמינים היא 200 יב״ל. קחי 5 טיפות ביום. ניתן למהול במים, חלב או מיץ פירות. יש בכל בית מרקחת ורשתות הפארם. יש גם כדורים D1000 , כל כדור מכיל 1000 יחב״ל של ויטמין D. מומלץ לבלוע כדור ביום עם האוכל. גם לגבי אומגה 3 לא משנה איזה חברה. קחי אומגה 3 עם ריכוז שמן דגים 1000 מ״ג שיש בהם חומצות שומן מסוג אומגה 3: EPA 180 מ״ג. Dha 120 מ״ג.לבלוע 1-3 ביום עם אוכל. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות
בן05/04/2011בני האהוב עוד מעט בן 17 ויש לו בעיה דומה, תודה רבה לדוקטור..
עדיין לא הבנתי מה הקשר אבל בין הפורום הזה לבין עצמות חלשות.
בכלל זאת,
ערב מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות - תגובה
זילי אורבך05/04/2011שלום,
את צודקת, אין קשר בין עצמות חלשות לבין קוסמטיקה טבעית.
אבל אני מרגישה שאם אדם זקוק למידע או טיפ לבעיה שיש לו, והוא בחר מרצונו החופשי להציג אותה בפורום זה, מתוך מצוקה, אז למה לא לעזור לו במילה טובה ובמתן עצה שיכולה להקל עליו. מה רע בלעזור? הרי אנו כאן לתת תמיכה, מידע ועזרה לכל מי שפונה אלינו וזקוק ליידע והניסיון שלנו.
אני מרגישה שליחות וזכות לעזור לכל מי שפונה בשאלה לפורום שבניהולי, גם אם הנושא לא תמיד קשור.
הרבה בריאות לכל המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)