מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בצלקות לאחר פילינגחגית21/04/2011
לפני שנה ו 3 חודשים עשיתי פילינג מכאני אצל קוסמטיקאית, הפילינג נעשה בצורה לא מקצועית וגרם לכוויות חזקות שכתוצאה מכך נותרו אצלי צלקות עדינות השונות בצבע ומקרם מכל הפנים כאשר בחלקן רואים את נימי הדם, מה שאמר לי מומחה פלסטיקאי זה שנעשה לי פילינג עמוק מדי. השתמשתי במשחה קלוקוט, לא יודעת אם זה עזר או לא אך כרגע אני מחפשת אולי איזשהו תכשיר טבעי שיעזור לי לשקם את העור, עדיין אני מרגישה שיש קצת רגישות במקום של הצלקת.
קראתי באינטרנט על שמן היפ רוז (אם אני לא טועה) וגם על למרוח ויטנין E ישורות על הצלקת ( זה נראה לי קצת מסוכן)
דרך אגב אם זה חשוב הפילינג הוא רוז דה מאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות לאחר פילינג - תגובה
זילי אורבך21/04/2011שלום
טיפול בצלקות הוא לא פשוט,הוא תלוי בסוג הצלקת ובמשך הזמן שעבר מאז שהיא נוצרה.הכי טוב לטפל כשהיא טרייה. אני ממליצה להתייעץ עם רופא עור ללא קשר לטיפול הטבעי.
יש שמן לטיפול בצלקות הוא מורכב משמן ויטמין E שמן לבנדר ושמן הליקריסיום. מורחים את השמן על הצלקת כל ערב מעל מומלץ למרוח סרום ויטמין c. כמו כן חשוב להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח קרם מסנן קרינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות לאחר פילינג - תגובה
ד''ר קובי שמיר22/04/2011חגית שלום.
כמו שנאמר על ידי זילי אורבך הנושא דורש התיעצות מיקצועית.
בכל מיקרה אפרט לך מספר שיטות טיפול בצלקות ובקימטוטי עור וחטטים.
פילינג אינדיאני לחידוש עור הפנים הצוואר החזה והידיים
שילוב של חומרים טבעיים פעילים מתחום הרפואה הסינית, המערבית והאינדיאנית לטיפול בקמטוטי עור עמוקים והבהרת כתמים החודרים לעומק העור בשיחרור מושהה (slow release).
התוצאה עור בריא וזוהר ושיפור משמעותי בצלקות בעומק הקמטוטים וכתמי העור.
טיפולי חידוש עור לבעיות חטטים וצלקות .
טיפולי המסה טבעיים לטיפול בהאצה בייצור סיבי הקולגן ושיפור האלסטין האחראי למיצוק והידוק העור. התוצאה – עור גמיש, אלסטי ויטלי, נקי ובריא.
פילינג סוף שבוע
המסת עור על בסיס חומצות הידרוקסיות הגורמות להשלה של השכבות החיצוניות של העור ובמקביל נעשית חשיפה של תאי עור חדשים ע"י שיפור זרימת הדם ועידוד גדילה של תאי עור בקצב מהיר.
הטיפול יעיל לבעיות אקנה, צלקות והבהרת כתמי עור, שיפור קמטוטים עמוקים, הפחתת יובש בעור וחידוש העור. הטיפול מתבצע במהלך סוף השבוע ואינו דורש החלמה ממושכת.
פרוט חלקי של החומרים בטיפול:
שילוב תערובת של חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות בתכשיר אחד. למשל : גליקולית + סליצילית. כשכל חומצה מבצעת פעילות יחודית. החומצה הגליקולית היא הידרופילית : קילוף על פני העור בלבד. ואילו החומצה הסליצילית היא ליפופילית :ויכולה לחדור לפאזה השומנית בבלוטות החלב .
בעיות טכניות מקשות על הבאה לשיווי משקל אופטימאלי של שתי החומצות בתכשיר אחד, אך מומלץ להשתמש בתכשירים השונים לסירוגין להשגת אפקט מקסימאלי משולב של האלפא והבטא הידרוקסי.
ריכוזים נמוכים יגרמו להפחתת הקשר בין התאים הקרניים בחלק התחתון של האפידרמיס, ריכוזים גבוהים יגרמו לניתוק הקשר בין התאים הקרניים בחלק התחתון של האפידרמיס, עד להפרדה מלאה של האפידרמיס מהדרמיס וגירוי ליצירת קולגן חדש בדרמיס העליון.
חומצות האלפא הידרוקסיות החדשות בשוק הינן בעלות משקל מולקולארי גבוה
(Polyhydroxy Hydroxy acids) . אורך המולקולה מאט את חדירת החומצה לעור ומקטין את הגירוי בעור. חומצות אלו יכולות להתאים בנוסף לשימון העור של חולים עם עור רגיש במיוחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)