מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיר שמעודד צמיחת ריסיםמישהו24/04/2011
עקב מחלה נשרו לי חלק מריסי העין והם לא גודלים...שמעתי על תכשיר שמעודד צמיחת ריסים ושהוא דווקא יעיל..אך לא מצאתי כזה בסופר פארם ואמרו לי שאין להם כזה דבר..רציתי לדעת אם יש כזה דבר שיכול לשחזר לי את ריסיי והיכן משיגים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר שמעודד צמיחת ריסים - תגובה
זילי אורבך24/04/2011שלום,
בגלל שמדובר בריסי העין והקירבה לעיניים, יש בעיה למרוח תכשיר מעודד צמיחה באזור. תכשיר כזה חייב להיות סטרילי.
התכשירים הקיימים בשוק אינם סטריליים ומיועדים בעיקר לקרקפת.
אני ממליצה לפנות לרופא עור ולהתייעץ בנדון.
ייתכן שהבעיה תחלוף עם הזמן, אם הסתיימו הטיפולים שגרמו לכך.
במקביל, אפשר לנסות להשתמש בתכשיר הומיאופתי לעידוד צמיחת השיער ובתוספי מזון המכילים ויטמינים חיוניים לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו25/04/2011אני רוצה להדגיש שמדובר בריסי העין...הייתה לי שעורה לפני כמעט שנה ובגללה איבדתי קצת מהריסים ..אמנם לא בכל העין אבל בחלק מקו הריסים בו הייתה השעורה..מכיוון שזה קרה לפני כמעט שנה קשה לי להאמין שאם עד עכשיו הריסים לא צמחו אז הם יצמחו..מה ההמלצה הכי טובה לדעתך? לא נראה לי שרופא עור זה הכתובת..
אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
זילי אורבך27/04/2011שלום,
אני ממליצה לפנות לרופא עיניים על מנת שיבדוק את זקיקי השיער של הריסים, ייתכן שהצטבר שם שומן מבלוטות החלב וזה מה שמפריע להם לצמוח.
שימוש בפדים לניקוי עיניים מאוד מומלץ.
קומפרסים עם חליטת עלי סרפד ורוזמרין עשויה לסייע וכן מריחת שמן נקי של ויטמין E עם שמן קלנדולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו05/05/2011הקומפרסים ומריחת השמן הם לצורך מה? ואיך עושים זאת ובאיזה מינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
זילי אורבך06/05/2011הקומפרסים ומריחת השמן מיועדים לחיטוי ולעידוד צמיחת שיער באזור הריסים.
כמו כן הם מונעים סתימה בזקיקי השיער עקב פעילות יתר של בלוטות החלב.
המינון לקומפרסים הוא כף צמחי מרפא לכוס וחצי מים רותחים, לחלוט כ 20 דקות, לסנן ולהרטיב את אזור הריסים בעזרת פד גזה נקי או בעזרת כוסית מיוחדת לשטיפת עיניים שאותה ניתן לרכוש בכל בית מרקחת או רשתות הפארם.
את השמן יש למרוח בעזרת אצבע נקיה, מטפטפים טיפה על האצבע ומורחים על הריסים. השמן צריך להיות נקי מחומרים כימיים ומבשמים והוא צריך להיות מותאם לאזור העיניים.
בנוסף, אני ממליצה להשלים חוסרים תזונתיים, בעיקר בתזונה היומיומית שתהיה מגוונת ואיכותית:
דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, ירקות ירוקים וכתומים, חלבונים, פירות ומים .
להמעיט השימוש בסוכר לבן ובשומנים רוויים ( כמו מרגרינה, שמנת צמחית וכדומה).
אני אישית, ממליצה על התכווננות לתזונה האישית לפי סוג הדם, לפחות להכיר את הפרופיל התזונתי האישי ולנסות לאכול לפיו בשיעור של 70% לפחות.
במקביל, מומלץ לבצע בירור רפואי אצל רופא מוסמך כדי לשלול בעיות אחרות.
והכי חשוב, להימנע ממתח ולחץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפולים
דור16/05/2011תודה ד"ר עוד 2 שאלות קטנטנות..בכמה אחוזים נראה לך שבאמת שיער הריסים שלי יוכל לחזור לצמוח אם אני אשתמש בטיפולים שנתת? ואיפה אני משיג עלי סרפד ורוזמרין כדי לחלוט אותם? ובאיזה מינון (כמה זמן מורחים בכל פעם,כמה פעמים ביום,שבוע וכו'..)
תודה על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפולים - תגובה
זילי אורבך09/07/2011שלום דור,את הצמחים ניתן לרכוש בבתי מרקחת ובבתי טבע.לחלוט 1 כף צמחים בכוס מים רותחים, להשרות 10-20 דקות,לסנן ולהרעיב הריסים. לאחר מכן מומלץ למרוח סמן ויטמין E טהור ללא ריח או שמן אתרי. מלבד הטיפול החיצוני בבעיה מומלץ לשלב תזונה נבונה ותוספי מזון לשיפור זרימת הדם לאזור הריסים.יש ויטמינים לעיניים. תמצא אותם בבתי מרקחת, ברשתות הפארם ובבתי טבע. בעיקר בטא קרוון ולוטאין שמקורם בירקות כתומים ירוקים ואדומים וכן בפירות.שתיית מים חשובה מאוד לפחות 1 כוס כל 2-3 שעות. מומלץ לבקר אצל רופא על מנת לשלול מחלות זיהומיות או תסמינים אחרים.טיפול ביתי או טבעי אינו מחליף טיפול רפואי אלא משלים אותו.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם ...
דור22/05/2011והוספה לגבי ההודעה הקודמת מאיפה אני משיג גם שמן עם ויטמין E ושמן קנדולה..והאם מערבבים אותם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תתייחסי רק להודעתי האחרונה.
דור20/06/2011...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש חייב תשובה
דור24/06/2011מצטער שאני "חופר" אבל אני זה חשוב ואני חייב לקבל מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)