קרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם
    תרצה
    27/04/2011

שלום
    תודה על עזרא המהירה-
    כל קרם שאני מנשה למרוח על הפנים לא טוב לי-
    לקחתי דוגמית של וישי-קרם לחות לעור חסר לחות -המים הטרמלים ממעיינות וישי-

hyaluronine activ רכיב פעיל להענקת לחות אינטנסיבית,חוברים יחד לשיפור הסיגה שלהם בתאים האפידרמליים בעור+סרום מחזיר לחות ל24 שעות -
    מרחתי את הסרום +לחות -אנני יודעת מדוע יצאו לי מספר נקודות אדומות
    האם כדאי להמשיך לנסות העור התרגל ואז יעלמו הנקודות אדומות
    או הקרם והסרום לא מתאימים לעור הרגיש מאד אחרי חודשיים שנסיתי כל מני קרמים שלא התאימו לעור-
    תודה מרש
    זילי
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם

הוספת תגובה

• קרם - תגובה

זילי אורבך
    27/04/2011

שלום,
    אני לא ממליצה להמשיך למרוח תכשיר קוסמטי שגרם לתגובה אלרגית.
    העור לא יתרגל לאלרגיה!
    יש להתאים את קרם הלחות לסוג העור. לעור שמן נשתמש בקרם המיועד לעור שמנוני עם אחוזי שומן נמוכים יותר, ולעור יבש נשתמש בקרם שומני יותר.
    אני ממליצה להשתמש בקרם על בסיס שמנים צמחיים טבעיים עם ויטמינים נוגדי חמצון ושמנים נדיפים טבעיים.
    קוסמטיקה טבעית מבוססת על רכיבים מהטבע מטיבה עם העור, מזינה אותו וגורמת לפחות תגובות אלרגיות.
    אפשר לרכוש חומרי בסיס טבעיים בבית מרקחת ולהרכיב קרם אישי ללא חומרים משמרים. כל קרם לחות באיכות טובה יעניק לחות, בעצם כל קרם מעניק לחות,אבל מעבר ללחות, כדאי שהקרם יכיל רכיבים נוספים מלבד מים, חומר מתחלב,חומרים משמרים, צבע וריח.
    לא ציינת איזה עור יש לך? גיל, מין,
    אם יש לך עור רגיש, יש לבחור תכשירים היפו אלרגיים ולקרוא היטב את רשימת הרכיבים. הרכיב הראשון ברשימה הוא בעל הריכוז הגבוה ביותר בקרם. כדאי לבחור קרם טבעי, על בסיס חמאת שיאה, שמנים צמחיים, מי חלמיש, ויטמין E, וכו'.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו