לק היפו אלרגני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לק היפו אלרגני
    סיגל
    04/05/2011

שלום רב,
    מגיל צעיר אני אלרגית ללאק. כל פעם שאני מורחת אותו מתחילה לי אדמומיות בפנים באיזור הפה המלווה בגירוד.אני כמו כל אדם רגיל נוהגת להכניס את האצבעות לפה בין אם בצחצוח שיניים או כל פעילות אחרת וכנראה מרכיב מסויים שנמצא בלק חודר וגורם לתגובה.
    אין לי מושג לאיזה מהמרכיבים אני אלרגית.
    האם ישנו לאק שאני יכולה להשתמש בו בלי כל תופעות הלוואי הלא נעימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לק היפו אלרגני

הוספת תגובה

• לק היפו אלרגני - תגובה

זילי אורבך
    05/05/2011

שלום סיגל,
    לק הוא ציפוי קוסמטי שנמרח על הציפורן.
    פעם הכינו אותו מגומי ערבי, חלבון ביצה, ג'לטין ודונג.
    כיום, רובם מורכבים מניטרוצלולוזה שמומסת בחומר ממס שקוף או צבעוני והם מכילים פורמלין שאליו את כנראה אלרגית.
    תגובות עור לחשיפה לפורמלין _פורמאלדהיד) הן מוכרות וידועות היטב. הכימיקל הזה מגרה ויוצר רגישות כאחד.
    נסי לחפש לק על בסיס החומרים הטבעיים ולא על בסיס פורמלין.(אבדוק עבורך במקביל).
    אני ממליצה על שמנים צמחיים בתוספת שמן אתרי לחיזוק ציפורניים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק היפו אלרגני

סיגל
    06/05/2011

תודה רבהלך על תשובתך. אני אשמח מאוד אם באמת תוכלי לספק לי הכוונה לגבי סוגי הלקים שבהם אוכל להשתמש. האם אפשרי במקרה כזה לבצע בניית ציפורניים ומעל למרוח לק המורכב ממוצרים טבעיים? זה לא יגרום לאותה התופעה?
    שוב, תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו