מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוסמטיאית סחטנית!!יניב08/05/2011
נעים מאוד נ בן 26 וחצי ..לפי כמה חודשים הלכתי לקוסמטיקאית בגלל שניהיו לי נקבויות ליד האף והלחיים הבנתי שזה בגלל יצור מוגבר של סבום ..הייתי אוכל את התפריט הזה חצי שנה רצוף ....היא הביאה לי תרופה שבפנים יש גם ויטמין a אור הפנים ניראה יותר טוב מבעבר אבל אני לךא יכול להרשות לעצמי לבצע אצלה טיפולים כל הזמן היא עשתה לי שש טיפולים ב 3000 שקל וכול הזמן דוחפת לי מוצרים חדשים שהיא ממליצה ....גם מסכה היא מנסה למכור לי ואומרת לי שזה יעזור יש לי עור שומני סביב האף והלחיים העם תוכל לתת לי המלצה למסכת פנים שאני יכול לעשות לבד בבית מבלי שיעשקו אותי וכול כמה זמן אני יכול לעשות את זה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכת פנים ביתית לעור שמן
ענת08/05/2011אני בתפקידי קוסמטיקאית ומטפלת ברפואה טבעית יכולה להמליץ לך על מסכת חימר ירוק עם אלוורה.אתה יכול לקנות חימר ירוק בכל בית טבע לדלל אותו קצת עם אלוורה ומים עד לקבלת מרקם חלק אך לא נוזלי ולמרוח במקומות עם הנקבוביות הפעורות בערך פעמיים לשבוע.יש עוד עצות אם תרצה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ביתי לעור שמן ובעייתי תגובה
זילי אורבך12/05/2011שלום יניב,
אתה יכול לטפל בבעיה על יי רכישת תכשירים לטיפול בפעילות מוגברת של בלוטות החלב ולייבוש פצעונים שחורים ושומנים שנוצרים כתוצאה מפעילות זו.
שלב ראשון הוא שימוש בסבון חומצי לניקוי השומנים.
תה יכול לקנות תמצית לחיטוי הפצעונים ותכשיר מייבש פצעונים בכל בית מרקחת ורשתות הפארם. או אפילו לקבל תכשיר טוב מרופא עור דרך קופת חולים ובכך לחסוך בעלויות.
מרשם לניקוי ראשים שחורים ושומנים:
מיץ מלימון
2 שיני שום כתוש
3 כפיות בזיליקום יבש
1 כוס מים רותחים
להשרות את הבזיליקום במים ל 15 דקות לסנן, להוסיף הלימון והשום ולנקות את הפנים.
מסיכה נוספת לעור בעייתי:
1 כפית שיבולת שועל
1 כפית דבש
1 כפית יוגורט
חצי כפית מלח ים
חצי כפית שמן שקדים
1 כף חימר לבן או חימר ירוק
לערבב היטב, למרוח על הפנים, לעסות בעדינות ולשטוף.
בנוסף אני ממליצה לשמור על תזונה נבונה. ישנם מאכלים הגורמים להחרפת המחלה, כגון: אוכל מטוגן כמו צ'יפס, פיצה, בורקס,שומנים שווים כמו מרגרינה, חמאה,עוגות קרם,שמנת,גבינות שמנות,מוצרי חלב שמנים,אגוזים, שוקולד ועוד.
גם סוכר לבן בהגזמה, כמו ממתקים, משקאות ממותקים וכו',משפיע לרעה על העור.
נסה לאכול פירות וירקות , דגנים, קטניות, חלבונים דלי שומן ולשתות מים.
נסה להיות עצמאי ולשלוט בהוצאות שלך במידת האפשר. אתה כבר בן 26 וחצי.אם הסכמת להוציא את הסכומים שנקבת, איזו סיבה היתה לקוסמטיקאית לסרב? אתה קובע אם לשלם עבור שירות זה או אחר או לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)