מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאק היפו אלרגניסיגל24/05/2011
שלום רב,
זילי רשמה לי שאני כנראה אלרגית לפורמלין ולכן מופיע לה אדמומית באיזור הפה המלווה בגירוד כל פעם שאני שמה לאק.
היא המליצה לחפש לאקים על בסיס חומרים טבעיים. חיפשתי בכמה בתי טבע ולא מצאתי דבר.
ראיתי שד"ר שמיר המליץ למישהי על מחזק פלוס. הוא המליץ לשים אותו לפני הלאק.
האם זה עוזר אם הציפורניים מגיעות לפה בעקבות צחצוח שיניים או ניקוי דנטלי ? כי הרי המחזק נמצא מתחת ללאק ולא מונע מפגש בין הלאק לפה.
האם יש איזה פתרון או שאני צריכה להתייאש ולא להשתמש בלאק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאק היפו אלרגני - תגובה
ד''ר קובי שמיר25/05/2011סיגל שלום.
הטיפול המומלץ ביותר לשמירה על ציפורנים בריאות הוא הטיפול המסורתי. כאשר יש חשש לבעיה בציפורניים, דבר ראשון מומלץ לפנות לרופא על מנת לשלול פטרת. בנוסף, בודקים חוסר ברזל בדם או בעיה בבלוטת המגן וחלבונים בדם – אלו הם הסימנים הראשונים לציפורנים שבירות (BRITTLE NAIL)התופעה השכיחה ביותר בבעיות ציפורניים הנוצרת עקב סיבות בריאותיות, ביניהן: הפרעה באספקת דם מקומית, מחוסר בברזל, מחלות הקשורות לשיער כמו נשירת שיער. ישנן גם סיבות סביבתיות כגון אלרגיות בעור כמו: מגע ממושך במים, חומרים כימיים, שימוש ממושך בלק צבעוני ועוד.
מומלץ להקפיד על תזונה נכונה וצריכת ברזל בכמות היומית המומלצת. בנוסף, יש להקפיד על שתיית מים מספקת.
ישנן שיטות ביתיות לחיזוק הציפורניים כמו למשל להשרות את הציפורניים במים עם לימון, הדרך הקלה יותר היא למרוח את הציפורנים במחזק. חשוב לבדוק שהמחזק יכיל ויטמינים שיזינו את הציפורן וימנעו את שבירתן.
ישנן שיטות ביתיות לחיזוק הציפורניים כמו למשל להשרות את הציפורניים במים עם לימון, הדרך הקלה יותר היא למרוח את הציפורנים במחזק. חשוב לבדוק שהמחזק יכיל ויטמינים שיזינו את הציפורן וימנעו את שבירתן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)