טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    ציפי
    13/06/2011

היי,
    שמי ציפי, אני בת 31 וסובלת מאקנה ברמה זו או אחרת מאז גיל ההתבגרות. לפני כ-13 שנה טופלתי ברואקוטן ולאחר מכן לקחתי דיאנה במשך כ-10 שנים. האקנה חזר לפני כ-3 שנים כאשר הריתי. כיום אני שוב רוצה להרות ולכן לא יכולה לקחת שןב רואקוטן. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על טיפול בטכנולוגית ipl לטיפול באקנה? האם הטיפול פותר את הבעיה מהשורש? והאם שמעת על הטיפול של רבקה זיידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה - תגובה

זילי אורבך
    30/06/2011

טכנולוגיית IPL, מבוססת על טיפול בקרני אור באמצעות מכשיר שמקרין אור ממוקד, בפולסים של הבזקי אור, רק על הרקמות אליהן נעשה הטיפול. הטיפול מבוסס על העיקרון שבו קרני האור גורמים לחימום הקולגן בדרמיס וכתוצאה מכך לגירוי ובניה מחדש של סיבי הקולגן.
    הוא ידוע כבטוח.
    אם יש לך נקודות חן מסוכנות, בקשי מהמטפל לא להקרין אור על אזור זה.
    בדקי שומות ונקודות חן אצל רופא עור .
    הטיפול אינו מסוכן לעיניים, אם קרני האור לא באים במגע ישיר איתם.
    רצוי לכסות את העיניים במהלך הטיפול.

לגבי אקנה,
    אקנה נגרם מפעילות יתר של בלוטות החלב שהסיבה העיקרית היא גירוי הורמונאלי.
    הטיפול העיקרי צריך להתבסס על ניקוי עמוק ויסודי של העור, ניקוז בלוטות החלב מהשומן והמוגלה, קילוף תאי עור פגומים ונגועים, ייבוש הפצעונים והסרת הסימנים המתלווים לבעיה, הקפדה על תזונה נכונה, המנעות ממזון מטוגן ושמן וממתקים.
    הפילינג המקובל לשימוש מבוסס על חומצת ויטמין A ועל חומצות מפירות-אלפא הדרוקסיות ועוד. הרעיון הוא לקלף את תאי העור המתים, לעודד ייצור קולגן, הבהרת כתמי העור, טשטוש הצלקות וניקוז השומן שמצטבר על העור עקב פעילות מוגברת של בלוטות השומן.
    אני ממליצה על פעולת תחזוקה יומיומית. אם תרצי שלבי הטיפול עם שיטת הטיפול בקרני אור.
    על מנת להצליח חייבים לנסות. שם הטיפול לא אומר כלום.ואין חכם כבעל ניסיון.
    תמיד מומלץ להתייעץ עם רופא עור מומחה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו