מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דאודורנט ללא אלומיניום לגברגיא15/06/2011
אני סובל מהזעת יתר בבית השחי ועד היום השתמשתי בדאודורנט של ג'ילט המכיל אלומיניום שאומנם לא עצר את ההזעה אך הצליח לנטרל את הריח בצורה יפה.
לפני כשבועיים התחלתי להשתמש בדאודורנט רול און טבעי ללא אלומיניום וללא בושם ואלכוהול שמתיימר להעניק הגנה עד 48 שעות אך התאכזבתי ממנו מאחר ולאחר שעה או שעתיים שאני מיוזע ניתן להרי מעט ריח לא טוב של זיעה והוא לא מחזיק מעמד.
אני אציין שניסיתי לשים למרוח קצת סודה לשתייה בבית השחי וזה ניטרל כל ריח של זיעה אך זה לא פתרון מעשי כי לאחר כמה ימים התחיל להופיע גירוי בבית השחי.
אני לא רוצה לחזור בחזרה לדאודורנט לא טבעי כי אני מתחיל לעשות קשר בין אקנה קל שיש לי בפנים לשימוש בדאודורנט עם אלומיניום.
בשבועיים שאני לא משתמש בדאודורנט עם אלומיניום אני בכלל לא סובל מאקנה וזה נראה לי די הגיוני שבמקום שנסתמים נקבוביות הזיעה באזור אחד של הגוף ככל הנראה הדבר מביא אצלי את בלוטות החלב לעבוד ביתר פעילות וזה מה שגורם בסופו של דבר לאקנה.
האם יש פיתרון לקוסמטיקה הטבעית לבעיית ההזעה ממנה אני סובל והאם קיים בכלל דאודורנט טבעי שמבטל את ריח הזיעה לחלוטין ?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאודורנט ללא אלומיניום לגבר - תגובה
זילי אורבך12/07/2011שלום גיא,
בלוטות הזיעה הנמצאות מתחת לעור מפרישות זיעה כמעט בכל מקום בגוף. לזיעה תפקיד חשוב בוויסות חום הגוף ושמירה על טמפרטורת גוף קבועה ובסילוק פסולת,
הריח שיוצא מהזיעה נובע מפעילות החיידקים שמפרקים חומרים אורגניים הנמצאים בזיעה.
על מנת לנטרל ריח זיעה מומלץ לבדוק רכיבים בתזונה שלך, לשמור על שתיית מים מספקת המטהרת את הגוף, לצרוך ירקות ירוקים שעשירים בכלורופיל שנחשב לחומר מנטרל ריחות גוף, לשתות צמחי מרפא מטהרי דם כמו שן הארי, גדילן מצוי, סרפד, תלתן אדום, תה ירוק וכו'.
אפשר להכין דאודורנט טבעי בצורת תרסיס לגוף:
100 מ"ל יין לבן או חומץ תפוחים
10 מ"ל וודקה
חצי כפית סודה לשתיה
500 מ"ל מים מינרלים או מים מטוהרים
לערבב היטב ולהוסיף שמנים נדיפים כמו: שמן מרווה, שמן לבנדר, שמן לימון, שמן מנטה, שמן רוזמרין סך 30 טיפות מכל השמנים ביחד.
לנער היטב את התערובת. התרסיס נוגד בקטריות ומפחית ריח זיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובה של מנהלי הפורום
גיל20/06/2011דאודורנט רייט גארד מכיל אלומיניום והוא לא טוב בשבילי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)