ערכים גבוהים של AFP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכים גבוהים של AFP
    מיכאל
    04/10/2011

מזה חודשיים וחצי אני סובל מכאבי בטן שמרוכזים בצד הכבד עשיתי קולונוסקופיה וגסטרו שיצאו תקינים בחודש יולי עשיתי אולטרא סאונד בטן שיצא תקין וכן אולטרא סאונד נוסף באוגוסט שיצא תקין אתמול עשיתי בדיקת AFP והיום קבלתי תוצאה של 7.97 כשהתחום הוא בין 0 ל7 האם זה ערך גבוה והאם זה יכול להחשיד בסרטן בכבד -אני בן 53 ושאלתי האם כדאי לעשות MRI או CT לברור סופי רופא המשפחה אומר שזה כלום אבל מי יודע פשוט יש לי כאבים ואני עובד כ25 שנה עם חומרים כימיים
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכים גבוהים של AFP

הוספת תגובה

• ערכים גבוהים של AFP - תגובה

פרופ` איתן מור
    04/10/2011

לא מרגש - ערך בגבול העליון של הנורמה, ללא מחלת כבד וטאולטראסאונד תקין נראה שאין חשש לדאגה. פשוט תחזור על הבדיקה בעוד 6 חד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכים גבוהים של AFP - תגובה

פרופ` איתן מור
    04/10/2011

לא מרגש - ערך בגבול העליון של הנורמה, ללא מחלת כבד וטאולטראסאונד תקין נראה שאין חשש לדאגה. פשוט תחזור על הבדיקה בעוד 6 חד'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו