מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר להגיד בוודאות אם יש לי AFP?DANI30/11/2011
שלום
בבדיוקת דם שערכתי, יצא ש
AFP בשנת 2009 הם: 9.18
AFP בשנת 2011 הם 10.86
רמת ה HEPATITIS B DNA PCR
ב2008 היא 12625
ב2011 היא 504
בדיקת אולטראסאונד כבד ואשכים לא העלו דבר.
לשאלתי,
מה ניתן להגיד שיש לי בוודאות ?
האם יש איזשהו סיכוי שערכי ה AFP תקינים עבורי אינדיבידואלי
למרות שהם גבוהים מ 7 ?
האם אני מדבק, אם כן כיצד ובאיזה סיכוי ?
מה הסטטיסטיקה לאנשים בגיל שלי 26 שעלולים לפתח שחמת או סרטן בעקבות ממצאים אלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אפשר להגיד בוודאות אם יש לי AFP? - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן03/12/2011רמת ה AFP תקינה לחלוטין. אנו דואגים כאשר יש עלייה למספר מאות-אלפים בד"כ. ךגבי רמת ה HBV DNA הרי שיש תנודות ספונטניות ברמת הנגיף גם ללא קשר לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מדבק עם נתונים כאלו ?
DANI03/12/2011לפי מה שאתה כותב, אין לי מה לדאוג בקשר ל AFP.
ובקשר לצהבת.
האם אני יכול להדביק בצהבת עם נתונים כאלו ?
האם אתה צריך נתונים של בדיקות אחרות על מנת לדעת זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מדבק עם נתונים כאלו ? - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן06/12/2011הרמה של הנגיףנמוכה מאוד ב 2011 והסיכוי להדבקה נמוך ביותראבל עדיין קיים ובודאי כאשר > 10,000 יח/מ"ל. לאור אפשרות של תנודות ברמת הנגיף מציע שבת הזוג תחוסן בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)