מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HEP Cפבל31/07/2012
שלום, עברתי טיפול(בהצלחה) נגד צהבת מסוג C לפני כשנתיים, כרגע , לפי הבדיקות דם לא קיים וירוס בדם.
האם בכל זאת קיים סיכוי,ללא אמצעי מניעה, להדביק את בת זוגתי בזמן קיום יחסי מין ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פייסבוק חדש לחולי צהבת
חץ08/08/2012היי,
אני לא רופאה, אבל אני יכולה להגיד לך מממה שאני שמעתי כשהתעניינתי בנושא שהסיכויי להדביק גם כשיש את הנגיף בדמך הוא נמוך מאוד, חלק מהרופאים טוענים שפחות מ0.5%, ההדבקה נעשית דרך דם הרי, לא דרך נוזלי גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפייסבוק חדש לחולי צהבת - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן08/08/2012אני מעריך את העזרה שקבלתי בתגובה אולם התשובה בפורום לשאלות השונות ניתנות על ידי רופאים מנהלי הפורום. לא זו הדרך להודיע על אתר חדש עם כל הכבוד.
לגבי התשובה הספציפית: אם 24 שבועות או יותר לאחר סיום הטיפול בוצעה בדיקת HCV RNA ב PCR רגיש !!! אשר סף גילוי הנגיף על ידי הבדיקה נמוך (10-15 יחי'/מל) והתשובה שלילית (נגיף לא מדיד או לא נמצא) הרי שמדובר בהחלמה מהזיהום הנגיפי כלומר אין וירוס באופן מעשי בכבד או בדם ולכן אין סיכוי להדבקה כולל במגע מיני אינו קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותת חץ
חץ09/08/2012פרופסור,
אני החלמתי בעצמי ממחלת ההיפטיטיס C.
והדגשתי בתשובה שלי שאיני רופאה.
זה לא סתם "אתר חדש", זה פתח לחולי כבד שלא היה קיים עד כה בארץ ויש לו פוטנציאל לעזור לחולים רבים ולתמוך בהם נפשית. חסרות קבוצות תמיכה בנושא זה בארץ.
אני אשמח אם תוכל ליידע מטופלים שלך שיהיו מעוניינים, שמעכשיו יש אופציה כזו.
בהמשך יתארגנו גם קבוצות תמיכה באיזור ת"א.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותת חץ - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן15/08/2012שמח שהחלמת. יחד עם זאת בהערתך לא היה רק מידע לגבי אתר לחולי הפטיטיס אלא מעין נסיון תשובה לשואל וזה פסול מעיקרו. לא את היא זו שצריכה ומוסמכת לענות על שאלות הנוגעות לשיעור הדבקה במגע מיני וכו, עם כל הכבוד (ויש כבוד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)