מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופיסור אלי דחוףגיגי04/10/2012
פרופיסור אלי תעזור לנו בבקשה תסביר לי מה לעשות ולמי לפנות ואם יש לך מייל זה מאוד יעזור
הדודה שלי בת 55 נ+6.. אושפזה בבית חולים בשל הפרעה בתפקודי כבד בחודש אוגוסט עקב כאבים בבטן עליונה ובמותן ימין.
לפי סיכום מחלה יש לה צהבת חסימתית ואז חשבו שיש אבנים בכיס המרה ..במהלך אשפוזה עברה ERCP במטרת ניקוז דרכי המרה אך הודגם כולדוכוס צר הודגמו שינויים ב CBD ובאיזור ביפורקציה וחלק ימני של הכבד עקב SOL .. לא בוצעה פפילוטומיה ולא היה צורך בהכנת סטנט..בשאלה של ניקוז דרכי מרה על ידי PTC ברביזיה של CT דרכי המרה נראים צרים שלא ניתן לנקזם.עברה תחת השגחת CT ומאחד הממצאים באומנטום במהלך תקין.לציין נצפתה החמרה בפזור אומנטלי בבטן.
עם הטיפול אנזימי הכבד במגמת שיפור למעט בילרובין.
מה שרשום בסיכום:ממצאים בכיס המרה ובדרכי המרה שיכולים אומנם להיות דלקתיים אך לאור הפיזור הנרחב באומנטום המתאים לפיזור גידולי קייימת אפשרות של תהליק גידולי בדרכי המרה.השחלות נראות מוגדולת במקצת ואין סימני BUD CHIARI.
דודה שוחחרה מבית חולים הכרמל לפני כשבועיים ועדיין יש לה כאב וצהבת..אגב אני שואלת אותך ומתייעצת בך ולא יודעת מה לעשות..הבנים של דודה כולם חיילים שמשרתים רחוק מהבית ואני לבד איתה לא יודעת מה לעשות ואני מאוד דואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופיסור אלי דחוף - תגובה
פרופ` איתן מור15/10/2012אני אמנם לא פר' צוקרמן אך כמומחה לגידולי כבד נראה לי שמדובר לצערי בגידול בכבד מסוג כולנגיוקרצינומה. לפי תיאור הממצאים בבדיקות שביצעה מדובר במחלה מתקדמת עם פיזור מחוץ לכבד כך שאין הרבה מה לעשות למעט מתן תרופות כנגד כאבים והפניתה לאונקולוג שלצערי גם לו לא יהיה הרבה מה להציע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)