המנגיומה והיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומה והיריון
    גלית
    06/03/2014

גיליתי שיש לי המנגיומה גדולה בכבד לפני כ- 4 שנים. הגודל שלה בערך 10 ס"מ.
    לאחרונה גיליתי שאני בהיריון וחוששת מאוד שהיא לא תגדל . אני אפילו מרגישה כאבים ליד הצלעות בצד ימין.
    האם הסיכויים שהיא תגדל גבוהים? אם כן באיזה שלב של ההיריון?
    האם זה הופך את ההיריון מבחינתי למסוכן?
    אני מאוד מעוניינת בהיריון, יחד עם זאת נמצאת בחרדות מאוד גבוהים בגלל ההמנגיומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנגיומה והיריון

הוספת תגובה

• המנגיומה והיריון - תגובה

פרופ` איתן מור
    14/03/2014

שלום גלית,
    לדאבוני קשה לתת לך תשובה חד משמעית אך ידוע כי המנגיונמות עלולות לגדול בזמן הריון ובאופן נדיר יש תיאורי מקרים של קרע ודמם בזמן הריון. מרבית הנשים אף לא תדענה שיש להם המנגיומת ענק וילדו ללא כל בעיות.
    אם מדובר בהריון יקר ניתן לדעתי לשמר את ההריון בידיעה שכל כאב בטן חריף עלול להיות סימן התראה, ולא, תשקלי אם ברצונך לוותר על ההריון ולטפל בהמנגיומה (ניתוח) ואחכ להכנס להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש

נטי
    09/05/2014

היי גלית
    אני באותה הבעיה שלך ומפחדת מההריון. אוכל לקבל את המייל הפרטי שלך ? אשמח לשאול אותך כמה דברים
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו