טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי לפני שנתיים וחצי ניתוח וויפל לא קיבלתי תרופה מונעת לאחר רק לאחר שנה וחצי לאחר הניתוח היות והרגשתי לא טוב פניתי לבית החולים והם נלחצו מאוד איך יתכן שלא קיבלתי תרופא מונעת ואז התחלטי לקבל כדורים גליבק 400 ומדי חצי שנה עשיתי סי טי לפני חצי שנה נמצא בכבד גרורה של 1 סנטימטר הרופא לא התיחס לממצא לפני חודש ערכתי סי טי נוסף ונמצא כי הגיגול בכבד הכפיל את עצמו ל2 סנטימטרים ערכתי סי טי פט ואין קליטה של החומר הניגודי אני מאוד לחוץ החלפתי מטפל ואני מטופל על ידי פרפסור מירמנסקי בבית החולים איכלוב והוא העלה לי את המינון של הגליבק ל800 אנה בבקשה האם הגידול הוא סרטני למרות שאין קליטה בסי טי פט בתודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הממצא הנ"ל לא היה קיים בסיטי לפני ניתוח הלבלב סביר להניח שמדובר לצערי בגרורה בכבד. ממליץ המשך טיפול ע"י אונקולוג. במקרים נדירים כשמדובר בגרורה בודדת יש מקום לטיפול כירורגי. אם תרצה חוות דעת נוספת תפנה לפרופ' סלומון שטמר האונקולוג בבילינסון שהגישה שלו קצת שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד