ממצא בכבד לאור ממצא סי טי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא בכבד לאור ממצא סי טי
    יעקב ברכה
    12/10/2017

עברתי לפני שנתיים וחצי ניתוח וויפל לא קיבלתי תרופה מונעת לאחר רק לאחר שנה וחצי לאחר הניתוח היות והרגשתי לא טוב פניתי לבית החולים והם נלחצו מאוד איך יתכן שלא קיבלתי תרופא מונעת ואז התחלטי לקבל כדורים גליבק 400 ומדי חצי שנה עשיתי סי טי לפני חצי שנה נמצא בכבד גרורה של 1 סנטימטר הרופא לא התיחס לממצא לפני חודש ערכתי סי טי נוסף ונמצא כי הגיגול בכבד הכפיל את עצמו ל2 סנטימטרים ערכתי סי טי פט ואין קליטה של החומר הניגודי אני מאוד לחוץ החלפתי מטפל ואני מטופל על ידי פרפסור מירמנסקי בבית החולים איכלוב והוא העלה לי את המינון של הגליבק ל800 אנה בבקשה האם הגידול הוא סרטני למרות שאין קליטה בסי טי פט בתודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא בכבד לאור ממצא סי טי

הוספת תגובה

• גרורה בכבד?

פרופ` איתן מור
    14/10/2017

אם הממצא הנ"ל לא היה קיים בסיטי לפני ניתוח הלבלב סביר להניח שמדובר לצערי בגרורה בכבד. ממליץ המשך טיפול ע"י אונקולוג. במקרים נדירים כשמדובר בגרורה בודדת יש מקום לטיפול כירורגי. אם תרצה חוות דעת נוספת תפנה לפרופ' סלומון שטמר האונקולוג בבילינסון שהגישה שלו קצת שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו