טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי סוכרת נעורים מזה 12 שנה, אני בת 22. לפני כחודש הייתי מאושפזת עם DKA אחרי הקאות וחוסר תאבון 'היה מספר ימים עם סוכרת תקין יש לציין. שבוע הבא יש לי מרפאה אחרי האשפוז, ולקראת המרפאה ביצעתי בדיקות דם. אך תפקודי הכבד שלי גבוהים. מה שהופיע רק ביום הראשון של האשפוז הalkp. Phosphatase היה מעט גבוה (180) ושאר באנזימי כבד היו תקינים. וזה ירד יום למחרת... היה לי 'צת חום באשפוז ביום הראשון והוא גם התנרמל. לקחו תרביות דם ושתן. תקינות. וכעת כפי שהוזכר בתפקודי כבד גבוהים. די דואגת עד למרפאה. וכיוון שביצעתי את הבדיקות דם ללא הפניית רופא(כיוון שעובדת בבית חולים) אין כ"כ מישהו שעוקב אחרי זה עד למרפאה. ממה זה יכול להיות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד