מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח תוצאות אולטראסאונד בטן עליונעדי17/12/2008
אני בן 35 סובל מפטריות בגב ולכן מטופל מזה מספר שנים בכדרים נגד פטריות. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות ולהלן הממצאים שיצאו מחוץ לטווחים: בבדיקות שתן כללי: UROBILINOGEN- 3 PROTEIN - 50 בבדיקת דם: BILIRUBIN TOTAL- 2.5 BILIRUBIN CONJUGATED - 0.4 BILIRUBIN UNCONJUGATED 2/1 ALT - GPT - 84 AST-GOT - 41 בעקבות בדיקות אלו, נשלחתי לאולטרסאונד בטן עליונה, להלן הממצאים: אלקטרונית על ידי הרדיולוג\ית המפענח\ת _ זה נחת _ מסמ עליונה (כולל כליות) _ א.ס בט * סיבת ההפניה: בירור איקוגני מאוד - הסננה שומנית. _ כבד- נראה מוגדל במקצת, מירק בתוכו. _ , ללא אבני _ מעובי _ כיס מרה- אינו תפוח, דופנותיו אינ מורחבות. _ דרכי המרה אינ ממצא פתולוגי בתוכו. _ , לא הודג _ לבלב- ברוחב תקי אחיד. _ של הנורמה, מרק _ גודל הטחול- 13 ס"מ -בגבול עליו סימני הידרונפרוזיס. _ . אי _ כליות- בגודל ומבנה תקיני בכליות. _ אבני _ אי . _ האורטה- ברוחב תקי . _ לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות ברטרופריטונאו אודה לך אם תוכל להסביר מה משמעות תוצאות האולטרסאונד, תודה עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
פרופ' סולי מזרחי17/12/2008האולטרא סאונד של בטן עליונה . על פי מה שאפשר לנחש כ תשובה כי סדר המשפטים הוד]פס מבולבל. שהממצא החיד החיובי הוא כבד שומני אין ממצאים נוספים חיוביים. אין אבני כיס מרה ואין הרחבה של דרכי מרה ולבלב וכליות תקינות הכבד השומני יכול להגרם מהרבה סיבות והעיקרית בהם היא השמנת יתר. אין לי מושג מה משקלך. בנוסף לעיתים תרופות ואחת מהם היא זו שהישתמשת לצורך טיפול בפטריות יכולה לשנות את תפקודי הכבד כפי שקרה לך ולעשות קצת כבד שומני. הייתי מציע להפסיק את הטיפול הזה ולעשות אולטראסאונד חוזר של הכבד בעוד כ חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)