מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בתרופה למיזיל ואנזמי כבדמורדי05/04/2009
פרופסור צוקרמן שלום רב
עקב פטרת בצפורנים התחלתי להשתמש בטבליות למיזיל 250 מ"ג. לאחר שבועיים עברתי בדיקות דם ואלה התוצאות- gat 28 got 38 posphatse 66 שומנים בדם 121 קולסטרול 221 בילירובין 1.00 . לאור תוצאות אלה רופא העור המליץ לי להמשיך ולקחת את התרופה למשך 3 חודשים בכפוף לבדיקות דם פעם בחודש. הוא גם אמר שאנזימי הכבד עלולים לעלות במידה מסוימת וזה לא מסוכן עד גבול מסוים. שאלתי היא מהו אותו גבול? כאשר כבר עכשיו הgot הוא גבולי לאחר שבועיים שמוש בתרופה .זה מדאיג אותי מאוד לא הייתי רוצה שהכבד יפגע בגלל שימוש בתרופה זאת.
כמו כן בחודשיים האחרונים עוד לפני התחלת השימוש בתרופה יש לי לעיתים תופעה של טעם מר בפה האם זה קשור לכבד? והאם צריך לעבור עו בדיקות.
אודה לך על תשובתך המהירה כי בנתיים אני ממשיך לקחת את טבליות הלמיזיל.
בתודה מראש
מורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיזיל
פרופ` אלי צוקרמן07/04/2009אין קשר לטעם הרע בפה ולמחלת כבד.
ערכי אנזימי הכבד אכן עלולים לעלות באופן קל תוך כדי מתן התרופה . יש להפסיק את מתן התרופה אם GOT אוGPT עולים יותר מאשר X3 מהערך התקין העליון ו/או נצפית עליה בבילירובין ישיר.
אין הכרח להפסיק התרופה בעליות קלות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח.
מורדי07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד שאלה קטנה.
מורדי07/04/2009הבילירובין שבדקו אצלי זה הטוטאל והוא תקין 1.00 האם חייבים לבדוק גם את הבלירובין הישיר?
בדיקת הדם הבאה בעוד שבועיים. בטופס הבדיקה שקיבלתי שוב אין התיחסות לבילורובין הישיר אלה רק לטוטאל.
בתודה מראש
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורדי
פרופ` אלי צוקרמן13/04/2009אם סה"כ בלילרובין תקין אין צורך לבדוק את הישיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה וחג שמח
מורדי13/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)