אנזימי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי כבד
    ענת
    04/05/2009

שלום,
    קיבלתי תוצאות בדיקות דם שהראו GOT-36
    אני סובלת מהמעי הרגיז ולפני כ4חודשים התחלתי להתאמן כ3 פעמים בשבוע ופעם בשבוע
    יוגה-ביולי האחרון התוצאה היתה 25,מה עלי לעשות כדי לבדוק מה הגורם המשפיע?
    והאם זה אמור להדאיג אותי?
    יום נפלא,
    ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי כבד

הוספת תגובה

• ענת

פרופ` אלי צוקרמן
    05/05/2009

הערך שהזכרת הינו בגבול התקין. עליית GOT עלולה להיגרם מאימון גופני וממקור שרירי ולאו דוקא מן הכבד. בכל מקרה לא נראה שמדובר בבעייה משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימים כבד גבוהים

תמיר
    17/05/2009

שלום
    אבא שלי מאושפז שבוע מסיבות של חום וחולשה ועייפות כבר כמהימים
    בהתחלה הופחן כי יש לו בעיה של דלקת בלבלב לאחר כך אמרו יש לו דלקת ראות
    והתחילו לעשות לו טיפול אנטיביותיקה דרך הוריד והיום אחרי שבוע טוענים שרמת אנזימים של הכבד עלתה אני לא מבין כלום מה זה אומר והרופאים לא מזבירים לי גם האם יש מישהו שיכול לעזור
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימים גבוהים- תמיר

פרופ` אלי צוקרמן
    19/05/2009

לצערי אין די מידע על מנת להשיב. העלייה באנזימי כבד עלולה להיות קשורה אכן לדלקת הלבלב, למתן אנטיביוטיקה, לתהליך הזיהומי ועוד. מציע לפנות לרופאי המחלקה ולבקש שיחת הסבר מפורטת לגבי הממצאים, כמקובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו