מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם תפקודי כבדשגיב30/07/2009
שלום,
אני בן 35, ועשיתי בדיקת דם ספירה + שקיעה
הכל תקין, כולל ה WBC למעט תפקודי הכבד, אם כי התוצאה קצת לא הגיונית
GPT מעל 3000.... רשום בטופס שהבדיקה נבדקה פעמיים
כמו כן הבילירובין מאד גבוה
האם יש ממה לחשוש?? קשור לעובדה שהייתי בתאילנד לפני חודשיים? גם לפני שנה הייתי ואז עשיתי חיסון שתקף לכמה שנים....
איך ייתכן שהערכים כ"כ גבוהים אבל ה WBC תקין?
תודה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקודי כבד שגיב
פרופ` אלי צוקרמן02/08/2009הערכים שהצגת מצביעים על הפטיטיס (דלקת כבד) חריפה ועל כן יש לפנות לרופא המטפל לבירור והערכה דחופה (באםהערכים אכן נכונים). ייתכן שבהחלט ההפרעה יכולה להיות קשורה לשהייתך בתאילנד.
ערכי WBC עשויים להיות תקינים בהפטיטיס חריפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שגיב03/08/2009הפטיטיס יכול להיות אפילו אם עשיתי חיסון לפני כשנה לפני הטיול הראשון לתאילנד?
אני לא אמור להרגיש חולה, חום או משהו כזה?
אני מרגיש בריא לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיב
פרופ` אלי צוקרמן04/08/2009הפטיטיס עלולה להגרם מסיבות שונות לאו דוקא מהגורם אליו חוסנת. גם אם אתה מרגיש טוב עדיין יכול להיות שמדובר בדלקת כבד. יש גם צורך לבדוק האם מקור האנזימים הגבוהים לא ממקור שריר למרות שבילירובין מוגבר אינו קשור בשריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)