טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בUS שנתי כחלק ממעקב אחר בעיה כבדית - "חפיפה", שמטופלת בפרדניזון 6 שנים ואורסוליט, נראה, ציטוט: " כיס מרה: מוקד אקוגני 12 מ"מ צמוד לדופן, ייתכן פוליפ, באזור הפונדוס.דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות אינן מורחבות.... דרושה השלמת בירור ע"י CT "
מה דעתכם על ההמלצה? תודה מראש, מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
US הינו אמצעי מדויק יותר מ CT בכל הנוגע לממצאים בכיס המרה. יש לודא האם מדובר ב"פוליפ" אמיתי או אבן / "בוץ" הצמודים לדופן כיס המרה. במידה ומדובר בפוליפ בגודל > 10 מ"מ כפי שתואר יש בהחלט לשקול כריתת כיס המרה. CT לא יוסיף לדעתי פרטים לאבחנה והבדיקה מלווה בקרינה מזיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד