טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי המאנגיומה בגודל של 9 ס"מ ואני מנסה להכנס להיריון. פניתי לרופא מומחה לפוריות- והסברתי שאני לא מעוניינת בנטילת הורמונים על מנת לא לקחת סיכון. הוא המליץ לי על זריקת OVITRELLE . האם יכולה להיות לזה השפעה על ההמאנגימה? האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המנגיומה אינה קשורה ברוב המכריע של המקרים לטיפול הורמונלי שלא כמו גידולים שפירים אחרים כמו אדנומה של הכבד או focal nodular hyperplasia -FNH. לכן אין מניעה בשימוש בטיפול הורמונלי בהמנגיומה הגם שהיא גדולה. במקרים נדירים ביותר , בודדים בספרות, תוארו המנגיומות עם קולטנים לאסטרוגן אולם אלה כאמור נדירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד