טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה לגבי חולה בסרטן שחלות חוזר שלאחרונה התגלו גרורות בכבד. בעקבות הקאות רבות עשו אולטראוסנד שהממצא היה : תהליך באזור שער הכבד בקוטר 2.6 ס"מ. דרכי מרה תוך כבדיות מורחבות. ה- cbd מורחב באזור השער - 9.6 מ"מ מטופלת כיום בטופוטקאן. בימים האחרונים סובלת מהקאות רבות. בבדיקת דם- אלקלין 1300 בילוברין כללי- 4.3 וישיר 3.1 הבנו שיש אפשרות לעשות נקז בגלל החסימה של דרכי המרה. איזה עוד אופציות קיימות? האם ניתן לנתח ולהוציא את הגידול שבכבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הכבד מלא בגרורות+ גרורה בשער הגורמת להרחבת דרכי מרה חוץ כבדיים עדיף טיפול בניקוז דרכי המרה ע"י ERCP או PTC בהתאם לגובה החסימה. רק לאחר טיפול כמותרפי ובהתאם להחלטת האונקולוג יש לעיתים מקום גם לביצוע ניתוח - החלטה כזו בד"כ מתואמת עם האונקולוג המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד