תרומת איברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת איברים
    ליהי
    05/08/2010

שלום דוקטור, אני בת 14 ואני מעוניינת לתרום.זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת איברים

הוספת תגובה

• תרומת איברים

פרופ` איתן מור
    08/08/2010

כל הכבוד לנכונות.
    לידיתך תרומת איברים נעשית רק במצב של מוות מוחי ( הפסקת כל תפקוד של גזע המוח והעדר אספקת דם למוח). מובן שאני לא מאחל לאף אחד שיגיע למצב זה אך אם חס וחלילה קורה דבר כזה ניתן בקלות יותר לפנות למשפחה בבקשה לתרומה באדם שחתם על נכונותו לתרום איברים לאחר המוות ע"י חתימה על כרטיס אדי. החתימה אינה מהווה אישור להשתמש באיברים צריך בנוסף את הסכמת המשפחה.
    חתימה על כרטיס אדי נעשית מעל לגיל 18 אם כי ישנה אפשרות לחתום על כרטיס בגיל צעיר יותר - לצורך זאת יש לפנות לאגודת אדי במרכז הלאומי להשתלות.
    תרומה אחרת היא תרומה של אחת מתוך שתי הכליות או חלק של כבד דבר זה נעשה שוב רק מעל גיל 18 ובד"כ כאשר יש קרוב משפחה הזקוק לכך בשל מחלתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את תותחית קטנה!

RustCag
    12/08/2010

כל הכבוד לך על שאלה כזאת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו