טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני מושתל כבד כ-4 שנים,בן 23, אני כבר שנה מקבל תרופות ברמות גבוהות , וכשאעשה בדיקת רמת הפרוגרף התוצאה יוצאת שגויה ! אני מאזור צפון עוד שבועיים אני הולך לבית חולים הדסה עין כרם לעשות בדיקות. אני מודאג בקשר לתפקודי הכליות, אני תמיד מרגיש בבוקר כאבים בגב במקום הכליות . ולפעמים במשך היום, האם זה מעיד על בעיה בתפקודי כליות ? מה היא רמת הפרוגרף הנורמאלית ?
תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכל יחידת השתלה העוקבת אחריך יש מתאמת או רופא שיענו על שאלות אלו. חבל לקבל ייעוץ חיצוני. ,ככלל רמות הפרוגרף הרצויות בשלב זה לאחר ההשתלה הן בין 5-8 אך אם עיש החחמרמה בתפקוד הכליה ניתן להוסיף סלספט או תרופה אחרת ולהוריד את מינון הפרוגרף ושוב בהתאם להמלצה של יחידת המעקב. השינויים לא נעשים על ידי המושתל. כאבי גב אינם מסמנים ביעה כלייתית והם שכיחים בגיל הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר