נוגדנים לוירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים לוירוס
    מושתל
    26/10/2010

ד"ר שלום,
    בן 23, עברתי ניתוח של השתלת כבד לפני 4 שני, רקע היפטיטיס ב'.
    תמיד אני מקבל תרופה דרך הווריד ששמה "omri-heb" זאת תרופה נוגדנים לוירוס, אני מקבל את התרופה לפי בדיקת הדם ששמה Anti-HBS, אם תשובת הבדיקה הזו היא גבוהה אז לא מקבל את התרופה, אם נמוכה עד 300 אז כן.
    בתאריך 13.10 ה-anti-HBS היה 900, הלכתי היום כדי להביא את התרופה אבל עדיין התרופה צריכה עוד שבוע כדי שתגיע, אז אני מודאג האם הנוגדנים יורדים בשבועיים עד שהוירוס חוזר לכבד ? או ששבועיים זה בסדר לא צריך לדאוג ?
    יש לציין שעשיתי את בדיקת ה-HBsAg ויצאה שלילית באותו תאריך, אז האם היא הופכת לחיובית בשבועיים ? יש לציין כי אני תמיד מקבל את תרופת ה-ormi-HEB כל חודשיים ושבועיים, אז עכשיו זה הזמן, אבל בדיקת ה-anti-hbs היתה 900 ב-13.10, מתי בעצם צריך לקבל את התרופה בדרך כלל ?
    אני תמיד במעקב אצל רופא אבל אני תמיד אוהב לדעת !

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים לוירוס

הוספת תגובה

• לא ענית !

מושתל
    27/10/2010

??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגדנים לוירוס - תגובה

פרופ` איתן מור
    29/10/2010

תסיר דאגה. עם טיטר של 900 אין סיבה שתדבק וגם כנראה ניתן יהיה לרווח את ההזרקות. שבועיים לא יעשו כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו