טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 59 -עושה ספורט, ללא כולסטרול, ללא סכרת. 7 שבועות אני בטיפול עם PEGASYS+COPEGUS בזמן הטיפול ההמוגלובין ירד עד 9.2, הפריטין (ברזל) עלה ל544 ופוליק אציד עלה ל-39 א) מה יכולה להיות הסיבה לעליית הברזל (אני לא אוכלת הרבה בשר ולא לוקחת ברזל)? ב) האם ערכים הגבוהים האלו פוגים בכבד? ג) האם אני לא צריכה להפסיק את הטיפול בגלל הערכים הגבוהים של הברזל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסיבה לפריטין גבוה יכולה להיות דלקת הכבד (לעתים אף מתגברת בשבועות הראשונים של טיפול אנטי ויראלי וזו תופעה חיובית) ובעקר בגלל תמס דם (הרס כדוריות אדומות) בגלל הטיפול הגורם לאנמיה ועליית הברזל בעקבות כך. אין צורך לקחת ברזל מאחר ואין בעייה של חסר ברזל אלא של עודף. העלייה בפריטין אינה פוגעת בכבד ובודאי שאין צורך להפסיק הטיפול בגלל עליית הפריטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד