סיכון פסיכולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון פסיכולוגי
    pap
    03/01/2011

ביקשו ממני (מעכשיו לעכשיו כי התינוק בסיכון, לא ניתן מספיק זמן לחשוב) מאחר ואני סוג דם O, לתרום כבד לתינוק
    אני אם אם ל-תינוקת ו-3 ילדים
    מאוד מלחיץ שיקרה לי משהו במהלך הניתוח, והילדים ישארו בלי אמא

רובם אומרים שאין סיכון, אבל בכל זאת זה ניתוח כירוגי ולא תרומת דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון פסיכולוגי

הוספת תגובה

• סיכון פסיכולוגי - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    03/01/2011

לצערי השאלה אינה ברורה מספיק. האם את מועמדת לשמש כתורמת חיה של כבד לבנך התינוק? אם כןי ש לקבל הסבר מפורט ע"י המנתח המשתיל שאמור כמובן להסביר את כל הסיכונים בהתאם לתורם הספציפי ולהערכה שנעשית כמקובל. התשובות שתקבלי מהמנתח תהיינה הרבה יותר מקיפות ממה שניתן לתת בפורום זה וגם רצוי שתקבלי התשובות שם ולא באופן קצר ולא מפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון פסיכולוגי - תגובה

פרופ` איתן מור
    05/01/2011

היות ואני מכיר את הילדה עלי לומר לך שבשלב זה אין כוונה לביצוע השתלה אולם אכן יש מקום להכנת תורם של אונת כבד למקרה הצורך. ההעדפה היא בד"כ להציע להורים את האפשרות לתרום.
    אם ל 3ילדים + תנוקת שאינה ההורה הייתי נמנע מלהציע לה לתרום -למרות הסיכון בניתוח שהוא נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו