טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מכולסטזיס הריוני, כיום בשבוע 32 להריון. מטופלת באורסוליט 300x2 שלוש פעמים ביום(כלומר 1800) לאחר ירידה של חודש בערכי ת. הכבד, הם התחילו לעלות שוב. האם אפשר עוד להעלות את המינון (כמובן בהתייעצות רופא)? מה המינום המקסימלי לשימוש בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב. הטיפול באורסוליט בכולסטזיס הקשור להריון הוא 300 מ"ג X 3 כלומר 900 מ,ג ליממה. במקרים של עודף משקל ניתן להעלות המינון ל 1200 מ"ג ליממה , כלומר 4 טבליות (סה"כ 15 מ"ג/ק"ג). לא תמיד יש ירידה של האנזימים לתקין אולם אם אין החמרה זה בסדר. סמוך לאחר הלידה יחזרו האנזימים לתקין. אין צורך בשלב בזה להעלות המינון של האורסוליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד