מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחמת הכבדדנה10/03/2011
שום רב ד"ר נכבד/ת
אימי סובלת שחמתה כבד כשנתיים.
בחודשיים האחרונים אנירואה הדרדרות במצבה בנוסף למחלת הסכרת שסובת.
רופא גסטרו המטפל בא במסירות ובמקצועיות רבה אמר שאין שינוי מהביקור האחרון לפי תוצאות ב.דם והUS . אבל אני רואה שמצבה ממש לא טוב.
היא יכול להיות 4 ימים בסדר גמור ובפוס ויום אחד הי מבולבלת ולא נמצאת בפוק בכלל.
איזה טיפולים כירורגים /אחים מומלצים לעשות חוץ מהטיפול השמרניי בלובלק במחלת השחמת? אמא שלי צעירה ואי יה עם כול הטכנולוגיה שלא יהיה פיתרון לשנות אורח החיים שלה? מה לגבי השתלה בארץ /בחול האם אפש ללכת על זה למרות שהרופא אמר שיא לא בשלב של השתלה. אני א רוצה לרות אתה מדרדרת ולא אוכל לעזור לה .בבקשה תעזרו לי תכוונו אותי למי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת הכבד - תגובה
פרופ` איתן מור11/03/2011שלום דנה,
לפי התיאור שלך לאמא יש מחלת כבד מתקדמת והיא תזדקק קרוב לודאי להשתלה. השתלות כבד מבוצעות בארץ. הסיכוי להגיע להשתלה בחול הוא קטן כי היום יש מחסור איברים בכל העולם ולא קל להתקבל להשתלה על חשבון אזרחים מקומיים.
את יכולה לבוא לפגישה עם אחד משנינו המנהלים את הפורום פר' צוקרמן בחיפה ואני באיזור המרכז בפ"ת (לקביעת תור יש פרטים בפורום) או לפנות למומחה למחלות כבד דרך הקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)