מידע רפואי
פורומים
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- תרפיה באומנות
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- יופי
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- פסיכותרפיה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- הריון בסיכון גבוה
- רפואת שיניים לילדים
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- מחלות המעי הגס
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאיםורד26/01/2020
לאחר שקיבלתי טיפול מרופא המשפחה בלנטון בערך כשבועייםמכייון שעברתי צינתור והכל היה בסדרו לאחר מכן הגעתי למיון בשל שיעול ,וניתן לי במשך שבועיים נקסיום 40 מיליגרם פעמיים ביום כלומר כל הטיפול היה בערך כחודש .נשלחתי לבדיקת גסטרו קופיה ולאחר הבדיקה נאמר לי שהכל בסדר שאפסיק לקחת את הנקסיום 40 מיליגרם פעמיים ביום ,חזרתי לרופא אם התוצאה וסיפרתי לו שאני עדיין משתעלת הוא המליץ לי לחזור לשתות נקסיום ואני שואלת האם יתכן שטיפול של חודש כלומר שבועיים לנטון ושבועיים נקסיום יצר מצב שהתשובה הייתה ,ושט לא נמצא ממצא פתולוגי ,קיבה אין ממצא חולני כולל תרגיל היפוך ,תרסריון כולל חלק היורד לא נמצא ממצא פתולוגי אבחנה אנדוסקופית האם זה הגיוני , או שצריך לעשות בדיקות אחרות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרו קופיה שיצאה תקינה
ורד26/01/2020רציתי להוסיף שהטענה של הרופא הייתה שכנראה שהטיפו שניתן נתן את התוצאה ,ריש לציין שהנקסיום השפיע עלי מאוד לא טוב רוב היום הייתי ישנונית ויצאו לי פטריות ,כשטופלתי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
קומפלקס אנזימים ואלוורה לטיפול במערכת העיכול
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?