גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
    ורד
    26/01/2020

    לאחר שקיבלתי טיפול מרופא המשפחה בלנטון בערך כשבועייםמכייון שעברתי צינתור והכל היה בסדרו לאחר מכן הגעתי למיון בשל שיעול ,וניתן לי במשך שבועיים נקסיום 40 מיליגרם פעמיים ביום כלומר כל הטיפול היה בערך כחודש .נשלחתי לבדיקת גסטרו קופיה ולאחר הבדיקה נאמר לי שהכל בסדר שאפסיק לקחת את הנקסיום 40 מיליגרם פעמיים ביום ,חזרתי לרופא אם התוצאה וסיפרתי לו שאני עדיין משתעלת הוא המליץ לי לחזור לשתות נקסיום ואני שואלת האם יתכן שטיפול של חודש כלומר שבועיים לנטון ושבועיים נקסיום יצר מצב שהתשובה הייתה ,ושט לא נמצא ממצא פתולוגי ,קיבה אין ממצא חולני כולל תרגיל היפוך ,תרסריון כולל חלק היורד לא נמצא ממצא פתולוגי אבחנה אנדוסקופית האם זה הגיוני , או שצריך לעשות בדיקות אחרות תודה מראש


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גסטרו קופיה שיצאה תקינה

    ורד
    26/01/2020

    רציתי להוסיף שהטענה של הרופא הייתה שכנראה שהטיפו שניתן נתן את התוצאה ,ריש לציין שהנקסיום השפיע עלי מאוד לא טוב רוב היום הייתי ישנונית ויצאו לי פטריות ,כשטופלתי ,

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


