ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
    דנית
    25/10/2020

    שלום רב.
    בת 51 תזונה בריאה וספורט.
    מזה כ3 חודשים סובלת נורא מליחה אחורית וכחכוחים ללא הפסקה. איכות החיים שלי נפגעה באופן משמעותי.
    ביקור אצל א.א.ג.שטען שיש לי ריפלוקס לרינגו.הציע לקחת נקסיום אך החלטתי לנסות קודם בבית טבע אצידופולוס ופרוביוטיקה.(כשבועיים בינתיים).
    מה עלי לעשות? לחזור לנקסיום?
    והכי חשוב
    האם עלי לחיות עם זה לנצח??
    מפחדת נורא שזה לא יעבור לי בחיים.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אל תפסיקי לקחת את התרופה

    יהודה אלידע
    26/10/2020

    מכיר את התיאור שלך מ"גרון ראשון". הריפלוקס נובע מחולשה של סגר הכיבה, שריר טבעתי שאמור למנוע זרימה של חומצות עיכול בחזרה לוושת. כשהוא נחלש, סובלים מצרבות ובמקרה חמור כיח שחור מצטבר מאחודי מיתרי הקול. שנים ללא טיפול נגמרו עצלי בניתוח להסרת גידול מעל המיתרים, ניתוח שהשאיר אותי חי אבל צרוד עד כמעט אובדן כושר דיבור. אסור להזניח, התרופות הן המינימום להורדת החומציות אבל חשוב גם להוריד במשקל ולא לאכול קרוב לפני השינה. העיקר שוב: לא להזניח כי זה לא נפתר מעצמו ולא מגיב לתרופות אליל.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


