הזרקת שומן עצמי לקמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת שומן עצמי לקמטים
    ניקול
    07/07/2011

שלום רב! אני בחורה בת 40 שמתחילה לחשוב על מילוי הקמטים ההתחלתיים שלי בצדי הפה ובמצח! יש לי סוג של התנגדות מסויימת לחומרים מלכותיים אבל שמעתי שיש אפשרות לזריק שומן עצמי עם תוצאות מדהימות ולאורך זמן! איפה מתבצעים הניתוחים המתקדמים האלה בארץ? איפה ואיך אפשר למצאו מומחה בתחום? ומה העלויות?תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת שומן עצמי לקמטים

הוספת תגובה

• הזרקת שומן עצמי לקמטים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    07/07/2011

שלום ניקול.
    הזרקת שומן למילוי קמטים מקובלת בעיקר כשהמטופלת עוברת בנוסף גם פעולה של שאיבת שומן לצורך הורדת משקל וחיטוב הגוף ואז המנתח הפלסטי משתמש בחלק מהשומן שנשאב כדי להזריק לקמטים.היתרון הגדול של הזרקת שומן עצמי הוא שאין תגובה אלרגית כי השומן מוצא מגוף המטופלת אך נכון להיום הוא נשאר בעור רק חדשים ספורים.לא מקובל להשתמש בחולה רגילה בשומן כחומר מילוי כי יש לזכור שצריך "לקצור" אותו באיזשהו מקום והדבר כרוך בניתוח קטן נוסף.הייתי מציע לך להשתמש במילוי קמטייך בחומצה היולורונית שגם היא בבסיסה חומר טבעי,היא נשארת ברקמה עד כשנה ואיננה כרוכה בצורך "לקצור" אותה כמו השומן אלא מגיעה מוכנה לשמוש במזרקים.אם את מתעקשת בכל זאת על הזרקת שומן פני נא לאחד המנתחים הפלסטים העוסק בשאיבת שומן.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו