סיליקון טהור לצידי הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקון טהור לצידי הפה
    ענת
    15/07/2011

ברצוני לדעת האם מקובל היום למלא קמטים בצידי הפה עם סיליקון כפי שנאמר לי
    בפייס אונלי, מהם הסיכונים והאם ניתן היום להמיס סיליקון במקרה של טעויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיליקון טהור לצידי הפה

הוספת תגובה

• סיליקון טהור לצידי הפה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/07/2011

שלום ענת.
    הטיפול בסיליקון לקמטים בצידי הפה איננו מקובל היום בעולם השל הרפואה האסתטית.יש המשתמשים בו כחומר מגרה עי' הזרקת טיפות זעירות של סיליקון בתחת לעור במקום הקמים,העור יוצר סביב הטיפות רקמה תגובתית וזו לאט לאט :מיישרת: את הקמט.מדובר בשיטתו של פר. אורנטרייך והדבר נעשה בסידרה של 4-8 טיפולים אחת לחודש.היתרון היחידי של שיטה זו הוא שכשמשיגים תוצאה היא נשארת שנים רבות.לשיטה חסרונות מרובים:אורכת הרבה זמן, התוצאה תלויה בתגובת הגוף ופחות ברופא וכן שהסיליקון הוא חומר קבוע לכן נשאר ברקמה לתמיד ויש סכנה של היווצרות גושים,גרנולומות,נדידת החומר זיהומים וכד.במקרה של טעות ניתן להקטין את הרקמה התגובתית עי' הזרקת זריקת סטרואידים ישירות למקום הבעיה ובמקרים קיצוניים אף יש צורך להוציא את גוש הסיליקון בניתוח פלסטי במקום.בשל כל אלה הייתי מציע לך בחום לעשות את הטיפול בחמרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס המבטיחים תוצאה מיידית מספקת,בטחון מלא,ותוצאה מדויקת ומספקת התלויה ברופא בלבד ולא בתגובת הגוף. בכל מקרה של בעיה בסופו של דבר הגוף חוזר למצבו הקודם לאחר ספיגת החומר.כאמור אני ממליץ לך בחום לבחור בחומרי מילוי נספגים ולהמנע מטיפול בסיליקון.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו