מילוי שקע-חור מאבעבועות רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקע-חור מאבעבועות רוח
    חסוי
    15/07/2011

שלום,יש לי חור מעבעבעות רוח על המצח,רציתי לשאול אם ניתן למלא אותו בעזרת חומר מילוי וזה יראה טבעי..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשרי מילוי שקע מאבעבועות רוח?

ד``ר דן וינברג
    16/07/2011

שלום רב.
    שקע-חור לאחר נגעי העור של אבעבועות רוח הוא רקמה צלקתית הנשארת מנגע המחלה בעיקר לאחר גרוד של נגעים אלה בזמן המחלה. ברוב המקרים, אם בכלל ,ניתן לטפל בהם עי' PILLING עמוק הנעשה רק עי' רופאי עור המומחים להתערבות זו.גם אז הצלחה מלאה לא מובטחת.כאשר השקע בעור שטחי ניתן לנסות למלאו בחומצה היולורונית אך בדכ' התוצאות הן חלקיות בלבד.אני מציע לך להבדק קודם עי' מומחה מנוסה ברפואה אסתטית כדי לראות ולהחליט האם ניתן למלא את הצלקת בחומר מילוי. במידה והוא לא מתאים למילוי- לפנות למומחה המנוסה בקילוף עור עמוק כדי להחליט האם השקע בעור מתאים לטיפול זה.
    בהצלחה.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אין מה להיות אופטימי?

חסוי
    16/07/2011

אי אפשר למלא בעזרת סיליקון או ביוקאלמיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד להיות אופטימי !

ד"ר רון יניב
    16/07/2011

לחסוי שלום
    החומרים הנ"ל פחות מומלצים
    בנוסף לתשובה של עמיתי לגבי PEELING ומילוי בחומצה היאלורונית
    יש טכניקה של "מיני השתלת -עור" Mini Skin Graft
    -מוציאים עיגול קטן של עור בעזרת מכשיר Biopsy Punch ומשתילים באזור הצלקת, גם לכך צריך ניסיון ,ואין הבטחה לתוצאות.
    גם קרמים של פילינג בשימוש יומיומי ממשוך עשויים לסייע.

בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אפשרות פשוט להזריק?

חסוי
    16/07/2011

סיליקון או ביוקאלמיד?
    זה מין שקע/חור קטן מאד בקוטר 4מ"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להזריק סיליקון או ביו-אלקמיד?

ד``ר דן וינברג
    16/07/2011

שוב שלום.
    סיליקון וביו אלקמיד הם חומרי מילוי קבועים שיצאו מהשימוש כחומרי מילוי בשל הסיכון ב שלאחר השימוש בהם יש סיכון להווצרות גושים,גרנולומות וכד'.מכאן שאינם מומלצים גם להזרקה אפילו לנגעים קטנים.עמיתי ואני הצענו לך 3 דרכים אפשריות(מילוי בחומר נספג,אפשרות ל קילוף עור עמוק,וMINI SKIN GRAFT).אני ממליץ לפנות לאחת מדרכים אלה ולא להזרקת חומרי המילוי הקבועים שהזכרת בשאלתך.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה..

חסוי
    16/07/2011

בסה"כ זה חור קטן מאד אני מקווה שיש אפשרות להעלימו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו