מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה!
מילי28/07/2011ד"ר וינברג,
אני אסירת תודה על תשובתך המורחבת והמפורטת.
אכן למדתי ממך!
יישר כוח!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת עפעפיים והזרקת בוטוקסמילי23/07/2011
שלום,
שאלתי את השאלה בפורום אחר, העוסק בעפעפיים, ואולי טעיתי, וכאן המקום המתאים :-) מתנצלת!.
לאורך השנה וחצי האחרונות, הוזרק לי 4 פעמים בוטוקס, במצח.
הרופא הוא פלסטיקאי מומחה, מנתח בבית חולים. הייתי מאד מרוצה!
הפעם הרביעית והאחרונה, היתה לפני שבוע. אינני מרוצה מהתוצאות ואני חשה שבמשך השבוע האחרון צנחו העפעפיים שלי.
האם זה הגיוני? האם ייתכן שיש קשר בין הזרקת הבוטוקס לבין הצניחה?
לפי תחושתי זה לא היה כך לפני ההזרקה. הייתכן?
אני תוהה, האם ניתן לתקן על ידי הזרקה נוספת או חלילה לקלקל?
אולי כדאי להמתין לתפוגה של השפעת הבוטוקס, ואז לבדוק?
וביום חמישי הקרוב יש לנו חתונה חשובה ואהובה!!!
אשמח אם התשובה תהייה מהירה:-))
חן חן!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת עפעפיים והזרקת בוטוקס
ד"ר רון יניב23/07/2011למילי שלום
צניחת עפעפיים היא אחת מתופעות -הלוואי האפשריות של הזרקת בוטוקס.
פני לפלסטיקאי שהזריק לך לראות אם ניתן לתיקון, אם לא המתיני לחלוף ההשפעה
שיהיה במזל-טוב!
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מילי23/07/2011רוב תודות על תשובתך המהירה ועל האיחולים :-)) !
מחרתיים אראה את הרופא, מקווה לשיפור עד חמישי.
ביש מזל קטנצ'יק... מילא, יהיה אשר יהיה! השמחה תהייה גדולה ושלמה עם עפעפיים שמוטים חחחה!!!
ושוב תודה!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
מילי26/07/2011שלום,
ראשית, שתהייה לך חופשת נעימה וטובה!
הייתי רוצה להבין, מה הסיבה לתופעה של צניחת העפעפיים או צניחת הגבות, לאחר הטיפול בבוטקס?
האם הסיבה יכולה להיות בחירת מיקום הזרקה הסמוך מידי לגבות, ללא שמירה על מרווח מתאים?
תודה!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבת צניחת הגבות לאחר בוטוקס?
ד``ר דן וינברג27/07/2011שלום מילי.
מכיון שדר.יניב בחופשה ארשה לעצמי לענות לך על שאלתך.
הבוטוקס מרפה כל שריר רצוני לתוכו הוא מוזרק או איתו הוא בא במגע.השריר הגדול של המצח (FRONTALIS) תפקידו בין היתר הוא להרים את הגבות. כאשר הוא רפוי לגמרי לאחר בוטוקס הגבות צונחות מעט ואין לנו אפשרות להרימן עי כיווצו מכיון שהוא משותק בהשפעת התרופה.באשר לעפעפיים הדבר נובע כנראה מנדידה לא מכוונת של בוטוקס מאיזור ההזרקה(לייד הגבה או בין הגבות לשריר העפעף העליון בד'כ). והגעה לא רצויה זו של התרופה למקום זה גורמת להרפיית שריר העפעף ולצניחתו .לצערי אין הרבה מה לעשות במקרה זה אלא לחכות לירידה ההדרגתית של השפעת הבוטוקס על שריר זה. הדבר יכול לארוך כמה שבועות ואף חודשים וגורם לעוגמת נפש רבה הן למטופל והן לרופא המטפל. בטיפולים הבאים לאחר ארועים כאלה יש להקפיד על הזרקה גבוהה יותר ואמצעי מניעה כמו המנעות מהתכופפות,שינה על הפנים,עיסוי הפנים וכד' בשעות הראשונות לאחר הטיפול היכולים לגרום לנדידת התרופה לאיזורים בהם לא התכוונו לטפל.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתודה שייכת לכאן.
מילי28/07/2011ד"ר וינברג,
אני אסירת תודה על תשובתך המורחבת והמפורטת.
אכן למדתי ממך!
יישר כוח!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?