שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעים מתחת לעיניים
    חנה
    25/07/2011

ד"ר רון יניב שלום רב,

1. כיצד ניתן לטפל בשקעים מתחת לעיניים?
    2. בתוכנית הטלויזיה על קרמים לעור המלצת על שימוש בקרם הגנה. באיזה קרם מומלץ להשתמש כשהעור נוטה לשמנוניות גם בגיל 50? ומה בנוגע לקרם לחות?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• טפול בשקעים מתחת לעיניים

ד``ר דן וינברג
    28/07/2011

שלום חנה.
    מכיון דר. יניב נמצא בחופשה ארשה לעצמי לענות על שאלתך הראשונה.
    השקע מתחת לעין הנמצא בכיוון האף וזוית העין ונקרא גם "תעלת הדמעות"ניתן לטפל בו במילויו בחומצה היולורינית עדינה בעזרת קנולה דקה.בשקעים מתחת לעניים ניתן לעיתים לטפל עי' תוספת נפח מעל עצם הלחי ובלחי עי' חומצה היולורונית המיועדת לנפחים או ברדיאס.לעיתים השקע נובע מהצטברות שומן מתחת לעין ואז הפתרון היחידי הוא ניתוח פלסטי קטן להסרת נפיחות זו.ניתוח זה נעשה עי' מנתח פלסטי או רופא עניים שהתמחה בסוג זה של ניתוחים.
    אינני רופא עור לכן איני מרגיש מוסמך מספיק לענות על שאלתך השניה.אני תקווה שדר. יניב ישיב לך עליה כשיחזור מחופשתו.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפגעתי מאוד ממילוי שקעים מתחת

עינת
    31/07/2011

לעיניים ! -אני מזהירה את כלם ! אל תלכו לכל רופא לעשות מילוי שקעים מתחת לעיניים -רוב הרופאים בארץ לא יודעים לעשות מילוי מתחת לעיניים !! יש רק כמה בודדים שיודעים לעשות את הפעולה הזאת ועליכם לברר למי יש הכי הרבה ניסיון כי זה מקום מאוד עדין ואני אכלתי הרבה קש אחרי שרופאה הזריקה לי מתחת לעיניים וכבר חצי שנה שאני לא יוצאת מתופעות לוואי איומות של נפיחויות ובליטות ושיטפי דם שלא עברו!ויש לי המון גושי חומר שבולטים לעיין -אז זהירות !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו