מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצערת עור הפניםגילי26/07/2011
שלום וברכה
אני בת 47 עם קמטוטים מעל השפה העליונה שמאד מפריעים לי וגם קמטים ארוכים כאלה לאורך החזה (לא ממש קמטים, פסים כאלה)
רציתי לדחות את מילוי הקמטים באמצעות זריקה (רסטילן וכו'). והתחלתי לברר על טיפולים קוסמטיקאים.
ישנם 2 טיפולים קוסמטיים ורציתי לדעת חוות דעתכם בבקשה:
טיפול אלטראסוניק - סדרה של 6 טיפולים (פעם בשבוע) ולאחר מכן פעם בחודש-וחצי. בטיפול הובטח לי כי כמעט לא אראה את הקמטים שמפריעים לי. האם זה נכון שטיפולים כאלה כל כך עוזרים?
הטיפול השני הוא טיפול מזוטרפיה באמצעות רולר. סדרה של טיפולים במשך חצי שנה ורולר שאני מקבלת הבייתה כדי להשתמש בו גם.
מה מהטיפולים עדיף ויעיל יותר?
אני מאד מתלבטת וגם קצת סקפטית האם באמת הטיפולים עוזרים לקמטוטים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפולים שציינת זה בולשיט אחד גדול
עינת27/07/2011וחבל על כספך !! זה לא רציני ואת תצאי מאוכזבת מאוד מאוד ורק תרגישי שזרקת כסף ועבדו עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצערת עור הפנים במזוטראפיה
ד``ר דן וינברג27/07/2011שלום גילי.
אני ממליץ לך על טיפול במזוטראפיה עי' רופא מומחה בטיפול זה.בטיפול מוחדרת לעור העמוק תמיסת מזוטאפיה מיוחדת המכילה חומצה היולורונית נוזלית בה מומסים כמה עשרות ויטמינים,ח.אמינו,מינרלים,נוגדי חימצון,ועוד מרכיבים חיוניים ובריאים לעור.השילוב של עשרות דקירות עדינות בשיטת הNAPAGE שאינה כואבת אלא רק מעט מעקצצת והחדרת החומרים האלה לעור העמוק מביאה לאפקט מיידי של מתיחת העור- תגובה לספיחת המיים של החומצה ההיולורונית ואפקט מאוחר יותר שהוא שילוב של השפעת החומרים האחרים וכן "הערת" מנגנון הריפוי הטבעי של העור כתגובה למיני דקירות.מומלצת סידרה של 6 טיפולים אחת ל 2-4 שבועות ואחכ' טיפול החזקתי אחת ל 3-6 חודשים.מנסיוני נשים שעברו סידרת טיפולים זו זכו לעור צעיר ויפה יותר בפנים,הצוואר המחשוף וגב כפות הידיים והקטנה משמעותית עד העלמות של הקמטוטים במקומות אלה.
אפשרות נוספת היא שימוש בטכניקת המזוטראפיה אך הפעם בהזרקת פלסמה עשירה בטסיות דם(PRP) הנלקחת ומופקת מדם המטופלת.(שיטת MY-CELLS).גם כאן השילוב של מיני דקירות והחומר המוזרק העשיר בטסיות וGROWTH FACTOR מביא לתוצאות אסטתיות מעולות. בטיפול זה מדובר בסידרה של 3 טיפולים אחת לחדשיים ואחכ' טיפול אחזקתי אחת לשנה.
2 טיפולים אלה הנעשים עי' רופא שהוא מנוסה ועוסק בהם בצורה תדירה הם יעילים ויש לי אישית ניסיון חיובי מאד עם תוצאות טובות עם שניהם. אין לי ניסיון בטיפול במכשיר האולטרא-סוניק ולכן לא אחווה עליו את דעתי.
בהצלחה.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?