אלרגיה מבוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מבוטוקס
    יעל
    03/08/2011

שלום
    הזרקתי ב1.07.11 בוטוקס במצח לקמטים באותו ערב לא הרגשתי טוב לא יחסתי חשיבות אח"כ הרגשתי גירודים ממש בראש כאילו יש לי כינים וב22.07.11 חזרתי על ההזרקה כדי שיתפס כל השבת החמיר לי הגירודים נאלצתי לשתות כדור לאלרגיה זה הרגיע אותי וביום א היו לי כל הרגלים ומאחורי האוזניים ובעורף מלא כמו עקיצות של יתושים רופא הביא לי קוטיזון זה עזר רק לימים אחדים זה חוזר כל פעם מהברך עד למפשעה קיבלתי כרגע ההיסטון לערב ולבקר לורטדין השאלה שלי עד מתי זה יהיה לי ככה מתי זה יעבור לי ואיזה טיפול אתם מציעים מפני שאני אלרגית לבוטוקס זה הורס לי את הבריאות ואם זה מסוכן אשמח אם תענו לי מ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מבוטוקס

הוספת תגובה

• אלרגיה מבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    04/08/2011

שלום תמר.
    הבוטוקס הוא תרופה וכמו לכל תרופה יכולים להיות אנשים שהם אלרגים אליה אם כי הדבר נדיר ביותר.בבוטוקס יש אחוז זעיר של חלבונים ויתכן מאד שהאלרגיה היא לחלבונים אלה ולא לתרופה עצמה.אם את רוצה להמשיך בטיפולי בוטוקס נסי נא בפעם הבאה בוטוקס מחברה אחרת(דיספורט למשל) ויתכן מאד שלתרופה החליפית לא תהיה לך תגובה אלרגית בשל הרכב חלבונים שונה. בכל מקרה יש להתכונן לתגובה אלרגית במידה ואת עושה ניסיון טיפולי זה.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי באזור הבעה

עליזה
    06/09/2011

קיבלתי מ=2 רופאים שונים להצעה מילוי קמטים 1. סטילאז 2. היידקס
    אני לא מוצאת חומר באינטרנט על החומרים הנ"ל האם זה בסדר למלות במידה
    ויש לי סיליקון באזורים שאני רוצה למלןת אומנם סילקון בכמות מיזערית מיליתי
    פעמיים והפסקתי כאשר היעד היה בן 5-8 טיפולים בסילקון ואני רק פעמים מאחר
    והחלטתי להפסיק לא הייתי שלמה עם הבחירה וחזרתי לחומרים כגון surgiderm
    והחומר היה בסדר לא העלה תופעות רציתי לדעת לגבי החומרים ששאלתי אם זה בסדר
    למלות איתם כאשר יש לי סיליקון ובכלל אם החומרים עומדים בתקנים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים

ד"ר רון יניב
    06/09/2011

לעליזה שלום
    1. רצוי לפתוח שאלה בנושא חדש בנפרד ולא כשירשור לשאלה קודמת בנושא אחר.
    2. החומר הראשון נקרא Stylage ובשם זה תוכלי למתוא מידע באינטרנט
    3. לא הבנתי את שם החומר השני -כנראה השם שובש
    4.עקרונית אין בעייה למלא לאחר סיליקון
    אני אישית ,כמו רופאים אחרים ומכונים מובילים כמו "כללית אסטטיקה" נמנעים מכך מכיוון ,שידוע שייתכנו סיבוכים מאוחרים לאחר הזרקת סיליקון, ואז עלול להיווצר מצב שבו לכאורה ,הטיפול שנוסף קשור לבעייה-ולא כך הדבר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו