אם לדעתכם כדאי לבצע מילוי רדיאס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם לדעתכם כדאי לבצע מילוי רדיאס?
    גלית
    31/08/2011

שלום רב
    בצעתי מילוי ברסטילן פרלן לקמטים בין האף לפה ,2 זריקות בהפרש של חודשיים בין אחת לשנייה,התוצאות שהתקבלו היו משביעות רצון ואף יותר.עם זאת כעת לאחר 3 חודשים בלבד מההזרקה האחרונה נראה לי שהמילוי הולך ומתפוגג ולמעשה תוך פחות מחצי שנה אחזור למצב המקורי.
    א.האם לדעתכם כדאי לבצע מילוי ברדיאס? מבחינת בטיחות רפואית,אורך תקופת ההתפרקות ,והעלמת הקמט.
    ב.האם הינכם משתמשים ברדיאס במרפאתכם
    תודה לצוות הרפואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רדיאס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/09/2011

שלום שלי.
    הההעלמות המהירה יחסית של החומצה ההיולרונית בפנייך נובעת כנראה מפירוק מהיר יחסית של החומצה ההיולורונית עי' גופך וכן יתכן שהקמט שמולא הוא בעיקרו קפל הנובע מנפילה של הפנים ולא קמט ולכן יש לטפל גם בה עי' מילוי נפחים בלחיים ומעל העצמות שמתחת לעניים.
    הרדיאס-קלציום הידרוקסי אפטייט-הוא חומר מילוי מתקדם נספג המכיל גם גבישי סידן.עובדה זו מאפשרת לו להשאר זמן ממושך יותר ברקמות ויש אף הטוענים לעודד צמיחה מחדש של קולגן.הוא אמור להשאר ברקמה 1-2 שנים.יש בהחלט מקום לנסות חומר מילוי זה לאחר אכזבתך מהחומצה ההיולרונית.הטכניקה בהזרקתו שונה מעט מזו של חומצה היולורונית כדי להשיג תוצאה אסתטית טובה ולהמנע מגושים ומראה :לבנבן מתחת לעור לכן פני לרופא המנוסה בהזרקת רדיאס.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרדיאס לא תהיי מרוצה בכלל -הכי גרוע

עינת
    03/09/2011

לאחר חודש הרדיאס נעלם לי !!!! נורא ואיום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו